達拉斯小牛 2021-2022 討論區(4)

1001 回覆
0 Like 1 Dislike
Obi今年兩成三分 單打又冇料到 要唔過呀
重點係防守又唔係好 你搵佢打5個底變放題 打4佢射波又唔好 單純搵佢黎入樽
要做trade唔洗再放重心係高佬到 儲側翼玩無限換防先係係playoffs贏波既最佳方法
Turner要價兩個首輪 家陣傷埋
全力追Collins
留比湖人啦
其實doncic進攻正常番我覺得直情唔洗點大補
宜家大問題係
1.doncic 同 THJ進攻
2.唔夠籃板力

其他既問題都唔係問題
playoff冇側翼群同單打手已經輸咗一半
對灰熊有幾個應該冇得出

.
@memgrizz
status report, Jan. 19 at
@Bucks
:

OUT
Kyle Anderson - Health and Safety Protocols
Desmond Bane - Health and Safety Protocols
Dillon Brooks - LT Ankle Sprain
Killian Tillie - Health and Safety Protocols
聽日食埋個早餐好打電話CallTrade啦
係 一日唔攪你都唔洗旨意有咩作為 最後只係焗住比粒波肥仔舞
Daniel Theis啱唔啱我地用? 做唔做到MAXI D野?
你話用就一定啱 佢基本上萬用 但佢份約抵玩到傻 箭唔會咁易放 肯定要pick 當要出pick仲要用黎換高佬基本上就唔洗諗
Bitch ass white boy
罰佢免費嚟牛 我地te好似食得曬
防守係一般 佢係打5唔夠高 你搵佢打小球5號應該會出事 打三學你講唔夠快 只可以打4號位 而且佢都係冇持球能力 除非你將kp推上去打5號 唔係你要佢都係唔係最佳既選擇 仲要要換一定唔平
應該食到 但巫唔知要唔要避稅 未必會益你啦
佢地要續beal 應該做硬tax payer?
前幾日同Pope 更衣室隻揪
要續beal唔係缺錢 係要話比佢聽隊波係想贏波 harell份到期約有啲吸引力 加埋以色列人或日本仔 加一兩個pick已經係好唔錯既交易包 唔洗比你用te 食啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞