達拉斯小牛 2021-2022 討論區(4)

1001 回覆
0 Like 1 Dislike
twitter 普遍都係J討論緊NYK 用1/2個後生+攞返自己個pick 換jb
老實唔係好想同nyk trade d人都伏伏哋
又瘤
就嚟變達拉斯紐約隊
Tank既隊應該有幾隊會有趣啦 反正對呢啲隊黎講都冇薪金上既壓力 又可以賭潛力試吓又可以用黎頂窮人線 怕咩比你 但我覺得最好就唔好同紐約換 啲人一般 好個啲佢哋又唔會出
MAVERKNICKS
agree
Quickley+Mitchell Robinson加Pick我又覺得OK
牛Fans都會鄧Brunson開心
我哋唔需要Quickley啦 Robinson又係要煩續約 高佬已經夠晒多 功能上佢唯一一個我覺得換得過得cam 但條友性格有問題又易傷 睇死都係養唔起 真係冇必要同紐約換
Quickley同Robinson頂細添同傻拋真係一撚流 大前提係要清到
你搵番呢啲同功效隊波唔會有咩改變 你出得Jb一定係換側翼行先 我覺得巫係唔錯既交易對象 用JB同dfs做主體睇下拎唔拎到Rui同Avdija 兩個都係潛力同即戰力都有既側翼 肯防守態度又好 肯定唔會有更衣室問題
以色列仔可以做埋第二持球點
同埋可以比佢帶後備練持球組織 Rui又係可以持球單打 兩個係巫都冇發揮空間 我覺得都係我哋需要既人 可以換防多個位 換到其實好fit
巫自己個兩隻guard 都未搞掂仲要jb 做乜
點知 佢哋不嬲都唔係幾正常 側翼咁充足走去打三guard本身就唔係正常諗法 我見佢好似傳過想要Jb同dfs先咁諗

用jb 換內線唔抵
我地啲底多撚到
互換就話啫 邊有隊肯制
avadija
巫同弱都急過我地既畢竟一隊第十一隊十一 巫個持球點都係幾多 正選有肥丁後備有Neto 以色列仔冇波到手咪搞到好似打得好差咁 同埋今年Kuzma又打起左 你話放以色列仔/Rui 諗諗下其實都唔係冇可能
佢地個陣玩得好其實唔差 但偏偏個戰術尻黎 兩個係巫都冇咩地位 Avdija當3d 咁用 rui 直頭讓左個位比kuzma 絕對唔係唔trade得 兩個都係我哋好需要個種人 咁換肯定好過同紐換Robinson囉
老套D咁講 拉三方Lo 畢竟宜家NYK對Brunson最大興趣

咁樣有冇得諗
再收返23 個frp
咁換為咩 dragic完全冇必要用野去trade tim亦未至於要咁清
我唔會出任何資產換Dragic,要佢一定等買斷
係想順便清tim, 唔係好諗到有咩買家
本身想速龍出多d
但好似最多都係攞佢二輪
問題你清左佢 下年個cap都好似係爆左 簽唔到咩好野 只係為清而清 佢份約係遞減 只要佢三分正常番少少其實唔洗咁急住清
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞