達拉斯小牛 2021-2022 討論區(4)

1001 回覆
0 Like 1 Dislike
Vanvleet今年好似都唔洗咁高人工呀
以今季表現,起碼要問NY攞返個FRP先,冇PICK根本唔會考慮
拎返自己果個先啦
THJ一定要清,份人工同OUTPUT完全唔對稱
紐約啲人吸引力唔大啦 我始終覺得水鳥呢啲隊先係最好既選擇 jb 加埋kp做主體睇下換唔換到ingram啦
如果要搵Jb既替代人選 馬刺既TreJones都唔錯
紐約PG位得返DRose 佢哋都急搵多隻PG幫手控場既 如果唔係頭10都保唔到

Pick果D就再研
唔關我哋事啦 佢啲人吸引力唔大先係重點 仲要學你講等人用 仲唔大咬啲 要換起碼要cam Robinson 同有pick係入面啦
唉 講到尾咪又係睇nico發功
我都係差唔多諗法 水鳥一樣係缺pg同幫Zion 拉開空間既人 但我會睇下要唔要到大V 佢肯出我哋應該要貼25個FRP
我試過用大V代替Satoransky同HAYES,但過唔到,好似話大V簽左EXTENSION今季TRADE唔到
Hayes唔學壞手的話其實都有D似未傷之前既傻拋既 乖乖地執板等接拆屋 都用得過
Cls trade三條友加埋場均50分 明明隊波打得好地地 咁樣一嘢掟走曬 頂多係salary上唔太健康啫
我係當值真係叫trade me算
甘我地咪有2個拋 (傷前同傷後)
Doncic 今季d進攻穩定地咁差既
射波點數去哂FT度
佢開始好似harden😒
你換到ingram喎 有佢同肥仔易執到傻啦 側翼持球點後備控球3d 都齊晒 你最多咪執多隻底成隊波個陣容已經合理過而家啦
係 咁要再執 有得換應該係咁換 但水鳥未必肯出ingram 都係FF多
KP食咗過期春藥?
呢個價就一定要dfs
Kp 勁撚到
真係unicorn
放守一個mark死成個底,進攻就瘋狂屈機
trade value又高左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞