達拉斯小牛 2021-2022 討論區(4)

1001 回覆
0 Like 1 Dislike
JB勉強得嘅
咁既陣容交黎都冇意義 交黎都唔見得可以過first round 點會肯制
成堆都仲要養喎 一pat屎好正常啦 你話有天賦咁呢個係既
另一方面諗,我地咁嘅陣容都排到西五真係幾勁
所以都大機會季中搞唔到乜野
睇playoff 打成點
完季真係唔想續再試下snt
有d 驚dragic 俾速龍trade 完買斷返熱火
已經有消息話會回歸熱火
都正常見你放晒風續JB仲去咩 佢哋爭冠機會又大過你
其實最驚係打playoffs ,DFS同JB露底,之後嗰Trade value冇而家咁大
唔係點解唔少人都想盡快交易 因為依家有可能已經係最高價值
仲未計拋嗰隻一續即大傷風險
DFS 打season 都露底啦
JB 就難講D
咁講真熱火今年都唔算爭冠之列
真係睇佢想唔想同luka 打下nba
如果佢真係返熱火可能要試下schroder
所以DFS話要15M,你係GM會唔會開依個價比個冇持球嘅側翼
最大機會係咁
最後一份大約叫高d 都理解既
但bullock 上年4成三分命中都係10m 佢個市場唔會大好多囉
而家個trade value一定係最大 但管理層都有可能唔想破壞而家隊波既chemistry所以唔想大執都唔奇
唔洗諗啦 tank隊都唔會有隊開15m比佢 佢唔同JB有隊搏佢有上升既潛力 基本上10m係頂盡
Dirk Nowitzki: "If we hadn't won the Championship in 2011, I would have maybe looked to other teams near the end of my carrer. Luckily it didn't come to that."

https://www.reddit.com/r/nba/comments/sib8h6/dirk_nowitzki_if_we_hadnt_won_the_championship_in/
Kp又傷幾耐?
對面好準
有d 似上場
同埋呢排外線防守好似差左
冇咩update 過
今場都係臨打先話out
俾人攞幾多off reb
防守籃板廢撚到
Maxi open look炒咗幾多球
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞