達拉斯小牛 2021-2022 討論區(4)

1001 回覆
0 Like 1 Dislike
尋日多倫多批側翼OG, SIAKAM,BARNES是但比個我地已經可以起機
睇古班發言根本唔會郁KP 加上今季算有好轉留嚟自用好過
Thj JB Doedoe都叫有交易價值嘅
所以11年奪冠真係一個奇蹟黎
RC比cuban捧到神枱咁高都係有原因
人地知道呢堆好值錢, 無星 / 幾個pick換都唔使旨意換到
龍換到一粒星就真係起機啦
DIRK當年係進攻無解神器,加上TYSON,MARTIX,KIDD防守,JET又搶到分
真,龍真係差粒星,隊波勁在多側翼同埋GUARD VanVleet, Gary Trent Jr防守都好好,好少比人ATM
當時未興小球3分, 仲係用drive in得分為主
RC一轉聯防對面就hang機
湖雷熱都破唔到
如果拎番11年個隊係依家打應該仲快斷氣
呢幾個要換星級側翼換唔到啦 單係拎黎換上面個Levert都已經唔得 我一早話牛個處境同拓有啲似 我當你季尾就算平續番JB同DFS 你個cap都係爆曬簽唔到人 唔係有冇貨交既問題 係雙星唔是旦走一個你側翼位好難換到好野番黎
龍係連個後備都好多呢類可以不停換防既側翼 只係傷左先要死操正選 佢搶到星 或者養起barnes都可以起機
cuban應該係知道當時放KP去換都唔會換到D咩好野
寧願放風話留, 一來比KP個心定D, 二來同時間比KP打番起
之後再拎去trade先有價值
希望cuban真係咁諗
但我諗KP都係比季初好少少, 其實都係無咩起色
護士教波真係有D料到
教星又得, 教新仔又得
最緊要係防守真係比到壓力
仲記得上季第4節head成20分比佢full court 守到on99
所以11年個組軍模式放係而家都唔掂啦 至怕Cuban仲未醒呀 潮流根本隊隊都係儲側翼 偏偏早幾年我哋都仲係搵矮仔 明明你有luka呢個高大控球點已經好易執
係,2011嗰套OUT左好耐,我諗隊波多個好似Kuzma咁嘅3,4號位.出嚟嘅效果可能都幾唔錯
主要係操盤個個好 睇人好準同埋佢好清楚隊波想點行同潮流點打係有著數 同教練有曬溝通想點run隊波 你睇佢選barnes唔選suggs 就知佢寧願賭個高鋒險既側翼玩無限換防都唔選個高地版既矮仔控衛 一對比我哋個前任仲拎個持球側翼去換空氣就高下立見 完全係同時代脫節
臨尾俾jb控好似仲好
佢今日都多甩波
感覺太陽對限制pg幾有心得 肥仔jb都俾人"了"咗幾球
又係上次嗰隻傷?
防守資源好 兩隻側翼可以換防三四個位 你點換佢都對到位
理論上可行,但實際上我唔覺得溜馬會制
肯定唔會制啦 咁既籌碼9成隊都出到
Simmons不射男真係好惡攪,佢唔射長期進攻打少個
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞