達拉斯小牛 2021-2022 討論區(4)

1001 回覆
0 Like 1 Dislike
咁撚大咬
佢呢啲側翼有市場嘛 緊係大咬啦 當初去活塞刷數據都係為咗咁 留係金塊做個3D一定拎唔到呢啲價位既約
但睇返兩段時期 金塊果段打得好過活塞好多 但又係數字上睇唔到
邊隊PLAYOFFS球隊可以比到佢做進攻第一選擇
活塞比佢做第一進攻點搞到東岸排尾二 仲邊有隊敢比個Ace位你佢做 乖乖地學做二佬好過啦
定位問題 你將佢當3D佢係最頂級個款 可以換防所有位咪打得好 但你將佢得分手用餵球權比佢擺明係低效啦 只係數據上好左 但低效都好 佢係活塞係開發到少少進攻技巧 呢種高側翼係隊隊都啱洗 所以佢先咁大咬
佢控球點?
講真grant smart 同collins 除非係清到thj/拋
唔係都唔太想換
Powell 反而無THJ咁有急切性清

佢出年都last一年

但THJ….簽完打成咁樣😓😓😓😓
要清THJ/拋,基本上一定係同DOE DOE,JB一齊TRADE
同感 功能上grant係最啱用 但換佢唔平 如果要出咁多野先換到我覺得可以等到季尾睇下有冇其他選擇仲好 smart同Collins都唔係最需要個類
早幾年要清拋份約係想空個cap係肥仔換約前簽人 而家都簽左大約打爆左個cap已經冇必要夾硬清佢 清左都簽唔到人 佢份約下年用黎打包match cap一流
依幾日見到巫師話Dinwiddie都可以TRADE, 可唔可以試下MAXI TRADE Kuzma
Dinwiddie beal親口話要 點會trade kuzma就唔排除既
同埋Thj第一年份人工... 交易價值不大 下季開始遞減會吸引d
呢d隨時係更衣室炸彈 下下想做大佬
係嫁 所以我只係話功能上隊隊都啱洗 性格上黎講唔只佢 smart都係 唔清楚自己定位既人好易出事
Let’s go mav
其實點輸…
How to lose
講親就閪
真係要開始講

勇士贏左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞