達拉斯小牛 2021-2022 討論區(4)

1001 回覆
0 Like 1 Dislike
唯一解決係將simmons當powell用放做中鋒
要接harris份約要好大勇氣
同埋佢清得harris就擺明諗住清cap追harden啦 唔會同你食thj kp呢啲長約
咁換playoffs基本上得番肥仔呢個穩定得分點 Ben啲得分手段靠唔住 到時你隊波個上限係建基於係harris 係playoffs進攻有幾大輸出 係咪諗起都覺得絕望
最慘係BEN罰球又唔係準,我當佢剷籃次次搏到FOUL都冇十足把握入罰球咁先死
唔講佢份約, 佢防守好似都唔係好好
如果換佢番黎, 唯一寄望係佢老友boban可以幫佢加乘大爆發
廢左好多今季 唔係都唔會想清啦 關鍵時刻成日冇影 條友啲進攻選擇好差 三分今季得番三成到 而且防守差 你當佢破產版melo咁就差唔多 但拎成4千幾萬一年 仲要仲有三年約 你要接佢係幾乎肯定換唔走
我同意係常規賽會夾到 佢防守基本盤係到 但playoffs唔同 我覺得唔係最好既選擇 我哋唔係缺普通組織既持球點 係缺luka休息個陣自己拎到分既人 一到playoffs打陣地戰為主個陣冇射波對方只需要好似打76咁放你射就得 叫點做戰術都冇用
聽日肥仔頂硬上
Let‘s go mavs
兩邊啲防守今日都好睇
守到對面半場得35
kp 今日幾醒神
Kp今日守得好
除左射三分maxi進攻真係唔知做乜
今日守底真係守得好
打左兩節半10個blk
主要係因為熊冇曬側翼
淨係打ja 同兩個底
可以閘係入面守
想睇brooks守當值 但係呢兩場佢都無打
佢守當值真係幾好
luka 刷埋三雙應該可以收工
又倒水啦喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞