達拉斯小牛 2021-2022 討論區(4)

1001 回覆
0 Like 1 Dislike
三方拉巫紐
巫出Rui avdija 拎cam同dfs 可能補個牛2RP
紐出cam同牛23FRP 拎到JB
我哋拎Rui avdija 同攞番23年個pick 會唔會仲好啲
巫會唔會出曬兩個
另一個我覺得可以試下trade 既係pj washington
有pick 攞返架
係睇速龍肯唔肯出frp/2個次輪
係貪就大貪D試Jaylen Brown
溜馬我OKC打到入OT 之後溜馬B2B聽日對我地
人地brown 攞黎換beal
兩個佢都唔係點用 未必唔得啦 佢又想要dfs仲拎番cam美其名叫潛力股 都叫可以接受啦
我覺得三隊都叫拎到想要啱用既野 好過為左清tim就出左jb 只係拎得番23年個pick
DoeDoe Brunson Powell搭小小Pick應該換到既 但係要搵紐約幫幫手
呢個完全係發夢 當年trade夏登可愛佢都唔肯出 你想換真係冇可能 要拆雙探花都唔係我哋既野可以換到
當年仲係頭6內當然唔會拆雙J啦 但宜家都係排第8 早兩年都係一輪游 兩年內拆伙真係唔出奇 至於籌碼方便我都係覺得可以搵紐約幫幫手 都係果句 Brunson對紐約來講 吸引力真係太大
我之前見到有啲Rumor,如果換Grant ,巫會出晒佢兩個
所以如果只換到DFS,可能未必會出晒
佢係trade 都trade beal 啦
係wor 講起溜馬先記得仲有levert 可以試下
佢拆得雙探花一定係換星 唔會換散件啦 唔係對紐有冇吸引力既問題 係你冇星滿足到佢 換唔到星佢冇必要咁拆 學上邊講佢拆其中一個換beal 都得 洗鬼同你咁換
從商業上來講Brown換星當然好合理 但球賽內容來講 佢係要RolePlayer多過要粒星 尤其係最唔需要Beal呢Type爆分型既星 反而要人幫手控場
不過我都同意我地出既Package冇一隻Beal來得吸引
佢換得肯定係想拎冠啦 要playoffs洗咩拆 雙探花係屬於最值錢既持球側翼 只係兩個唔太夾 冇可能平換散件 佢要組織可以換ben 要拎分可以試下另外既配搭可以換beal 同ingram 我敢講紐約就算幫你出埋RJ佢都唔會考慮
Brown仲有進步空間 我覺得唔只爭冠隊想要啦 份約又抵玩 呢類頂級側翼市場上最值錢 佢肯拆肯定有大把好報價 如果用kp加jb 換到我直頭唔覺得係賭啦 肯定換 老實講kp加Luka呢個組合根本唔會有前途 kp質素係得咁多 我覺得遲早都要trade出佢有機會換到brown呢種持球側翼根本唔洗諗 呢個年代儲側翼先係最佳做法 除非打法需要 唔係高佬矮仔根本唔係最優先考慮既人選
換到其實連doedoe都可以放棄埋
可以推bullock上正選再係市場搵番隻backup pg就夠
最後maxi powell boban呢堆有人接手就最好
放心 唔會換到 brown真係唔洗諗 我覺得持球側翼黎講ingram已經係我哋有機會換到既人入面級數最高個個 而且仲要建基於水鳥一心將zion 當絕對核心建隊先可能換到 現階段都係老老實實咁睇下可唔可以用jb 同dfs升級側翼位好過啦
而家最慘係JB同Doe Doe有Trade value,但份約太平
要搭拋,THJ出去先match到嗰trade,但對家唔一定想要
所以我話rui同Avdija係唔錯既選擇 兩個份約都係童
工約 match得到又啱洗 拉三方又好應該好好trade 換星個啲基本上而家唔洗諗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞