達拉斯小牛 2021-2022 討論區(4)

1001 回覆
0 Like 1 Dislike
你講個唔知幾錢既特例?
個個offseason 應該冇左 但其實都預咗佢咩人都簽唔到等過期 況且都唔關trade唔trade Jb 事
後者我知 但前者可以咁加埋黎用既咩 我記得exception好似只可以用黎直接簽人 唔可以加埋球員咁拎黎trade 通常有啲隊想避稅 你可以直接用特例幫佢食緊啲人 但就唔可以打包球員當match cap咁用
20m...
Trade得
呢個時候放風即係唔會留
想留都比拋份約搞死左
差dfs未開價
等睇2個都留唔到
DoeDoe同Brunson兩揀一 一定係揀Brunson DoeDoe都話有牛鎖同佢功能差唔多 Brunson一走最多都係簽返老野Dragic 長遠都係治標唔治本
牙拋今日幾精神
兩個都留唔到既話Nico等收刀片都似
20m點續
呢啲冇身體質素矮後衛根本唔值錢
15-18係可接受範圍 20就真係開唔到
成20m一年真係好難續 其他位執好左都仲話可以比多啲帽上續 但現實你幾個位都未執好 咁續左佢你其他位都唔洗執
Thj都4/72
古班開個價都唔會低成點
睇下細添 傻拋係咪真係換到野 換到John Collins/Turner是旦一個的話就可以諗留埋Brunson
Brunson
Luka
牛鎖
KP
Collins/Turner
咁既話應該唔洗一輪遊…….掛
20m一年係貴, 但都要睇off season有咩動作
如果又係白果, 我諗nico要含淚比佢
可能對過往經驗太深刻, 都佛哂
清到tim/拋就得
但都應該等完季
而家送走一定要貼好多野
po jb 打成點好影響叫價
細添份約行遞減對好多要補即戰既球隊其實都有吸引力
Collins打唔到5 簽到佢既 佢同kp我諗只可以留一個

呢單大家點睇
20M即係同VanVleet差唔多
NY 貼幾多個pick 先
佢出個兩個都冇咩吸引力
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞