達拉斯小牛 2021-2022 討論區(4)

1001 回覆
0 Like 1 Dislike

肯定會三連敗!
4連都唔奇

睇拓嗰場算
想睇FULL TEAM對SUNS,上兩次臨尾先輸
熊應該贏到既, 上場守ja個方法幾好
太陽應該都輸架啦, 機動性差咁多, 又比mikal bridges射死左
有啲唔同既 collins 係擺明唔會有隊比頂薪佢
JB有紐約呢啲又傻又錢多既隊想要 肯比20m一年佢唔奇
其實戰績上冇咩壓力啦 上邊個堆追唔到 下邊個堆你就算連輸幾場 佢哋都唔見得有本事贏曬 反正最後都係一輪遊多
Mavs DNA=大腸私家雞
robinson應該會攞黎同我哋trade啦
如果trade JB比NY,應該係攞返23年嗰pick同Robinson
小球年代冇射程係咁 呢類中鋒年年你肯搵選秀都會搵到差唔多既人
其實Robinson出唔出到去守 唔係好想換個唔夾defensive scheme嘅翻嚟
佢啲腳步高佬黎講叫快 但我覺得最後唔似會同紐換 球隊如果唔諗住續應該會主動打包佢出去trade想要既野 唔會等到最後先慢慢同紐約傾
我都覺得唔會同nyk換 反而覺得如果一線鷹想要Simmons 可能可以拉埋我地做三方

好似咁

76應該唔會肯制啦 一粒星都拎唔番 睇死佢季尾等dame走佬先換
無腦 無射程 跳跳虎
有chriss洗撚佢咩
即用有Chriss 潛力有Moses
Moses係得咁多料 底薪唔夠人個陣可以用黎搶下板 呢個時代既中鋒冇換防能力已經好難攪 佢仲要冇進攻手段 基本上搵個第二個養都得
所以其實紐約啲人冇咩吸引 最多係要cam 可以要黎養下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞