達拉斯小牛 2021-2022 討論區(4)

1001 回覆
0 Like 1 Dislike
你當早兩年打大飛咁 luka 要拎曬粒波發動進攻咁濟 大概係咁既畫面 唯一唔同係kp有段射到幾球中距離幫手 其他基本上一樣
四連勝
成隊波得拋做PICK做得最好,暫時都要繼續用佢
其實你管理層應該要見到咁打冇前途 睇下完季點執 今日luka已經攻防都比曬力 試諗下要佢playoffs咁打7場4勝想贏都難
岩岩快睇左一次Highlight 平時會傳果D波變哂自己去
防自己係側翼,防人地又係側翼
不如自己去
我諗龍等barnes練好組織 連VanVleet都會放埋落後備 索性搵多隻側翼 到時真係無限換防 最符合潮流既打法
Doncic罰球點解一下子好左咁多
用三分命中交換
睇完今場後如果仲用20m一年續Jb真係等做傻仔都得
佢同dfs好難選擇

Dfs好但30隊正選對位上
佢應該會係最尾幾個
最尾幾個係咪值千萬先?

Brunson 用千萬就唔需要諗
Doncic失常時佢穩定頂住
一場半場姐, 唔會長期咁掛
Dfs份約最理想大約同Crowder差唔多 再多就會有啲over左 睇球隊選擇

至於Jb會打得唔好既比賽基本上一早就會知 呢點幾年都冇變過 對住側翼充足同擅長換防既隊一上強度佢就會好難打 偏偏呢啲隊playoffs大把 你預佢playoffs效率會大減基本上冇死 平時幾幫到手都假 Clarkson同Jackson呢啲playoffs都比到貨既搶分後衛都係收10-13m一年 我當你小球市overpaid最多開15m一年比佢 開20m續絕對係玩死自己
Maxi
Kleber….
DOE DOE
大air
小牛呢幾年係太陽私家雞泥☹️
次次都守唔住booker
今日對mcgee 同biyombo 應該出chriss 啦
Luka對Ayton既記錄係1-9
1果場係Dirk last home game
KP
Paul一認真mode小牛就會肚瀉架啦
lock做乜唔接波
佢今年都回回地塘
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞