HKCC18 Summer sem Go

1001 回覆
12 Like 6 Dislike
跪求NOTES
CCN1003 CHINESE COMMUNICATION FOR COLLEGE STUDENTS
CCN1021 PERSONAL FINANCIAL PLANNING
CCN2113 FINANCIAL MANAGEMENT
CCN2129 INTRODUCTION TO MACROECONOMICS
CCN2316 INTRODUCTION TO WINES

telegram: zeldahkg
summer sem 讀CCN2014
呢科係主要咩人揀? Health stuides / science?

商科入去讀會唔會有問題
利申之前DSE 有讀BIO
想知 CCN1019 Japanese I 啲 individual assignment 同 quiz係點考嫁?會考啲咩?
中西溝 C02A想轉C01

求巴絲去indicate subject preference到change gp
報左health studies
係咪好難讀?聽人講哩科d人特別勁
想知 CCN1019 Japanese I 啲 individual assignment 同 quiz係點考嫁?會考啲咩?

individual assignment 有2份
第一份係抄平假名+vocab 第二份係grammar+翻譯
midterm就考翻大家的日本語ch. 1-3嘅vocab/數字/句子/文法 (平假名+漢字)
另外 week 6開始會有vocab quiz 教完一個ch.就會考翻vocab嘅平假名+漢字
另外 仲有平假名quiz
part 1 lecturer會讀vocab/句子 然後用平假名默番
part 2 就羅馬字轉平假名
每個星期都要溫書 肯努力 無底都可以拎B+或以上
利申: 無底B+ 識人無底拎A+ Sandy教
求CCN 2042 computer programming
CCN 2246. Basic electricity
CCN 2250 engineering mathematics
CCN 2251 engineering mechanics
CCN 2269 engineering graphics
既notes

有CCN2251 notes
用Telegram send俾你?

https://t.me/ttt321
冇底reg左econ 呢鋪真係死10次都唔掂 一定要比我轉到gender
冇底reg左econ 呢鋪真係死10次都唔掂 一定要比我轉到gender

加油啊ching

加油啊ching

冇底唔係問題 睇你有冇心姐

加油啊ching

心唔係冇 我已經拎左econ notes 但睇到想死 完全冇興趣 本身cgpa ok 唔想因爲死econ搞到冇大學讀
開sem3嗰陣難唔難轉econ做gender

加油啊ching

心唔係冇 我已經拎左econ notes 但睇到想死 完全冇興趣 本身cgpa ok 唔想因爲死econ搞到冇大學讀

你咁高gpa

Econ F 即刻收皮
拎C+都唔掂啦
CCN2021  INTRODUCTION TO POLITICAL SCIENCE
CCN2036  HONG KONG SOCIETY
CCN2195  SOCIAL POLICY IN HONG KONG
CCN3107  MANAGEMENT IN HUMAN SERVICES

各位巴絲,呢幾科有冇咩伏位
同埋reg邊位lecturer好
麻煩曬

MHS Wallace 考試前會比tips
好好人 好鍾意佢
CCN2021  INTRODUCTION TO POLITICAL SCIENCE
CCN2195  SOCIAL POLICY IN HONG KONG
CCN3107  MANAGEMENT IN HUMAN SERVICES

麻煩曬

好好人 好鍾意佢

Thx

佢都算派A
之前佢教過我(唔係MHS)
拎咗A
個人好care 同學
成個爸爸咁

加油啊ching

你咁高gpa

冇底緊係睇唔明啦 其實唔洗咁緊張開sem先溫都未遲 大把時間啦而家
利申:同你同program 而家year2
各位大大
請問real-time add drop period係咪俾你決定sem3嘅課? (唔係好明email講咩
同埋我之前apply左passed subject retake洗唔洗再填佢個form?求解答

麻煩曬

好好人 好鍾意佢

Thx

佢都算派A
拎咗A
個人好care 同學
成個爸爸咁

唔該曬巴打
今個sem得3.6
下個sem 唔可以衰
Thank you so much

Ccn2195 John lee都會講邊啲考邊啲唔考
Ccn3107 冇midterm,project難做,termpaper易做,exam幾難因爲要瘋狂俾relevant嘅例子

麻煩曬

好好人 好鍾意佢

Thx

佢都算派A
拎咗A
個人好care 同學
成個爸爸咁

唔該曬巴打
今個sem得3.6
下個sem 唔可以衰
Thank you so much

3.6

加油啊ching

你咁高gpa

冇底緊係睇唔明啦 其實唔洗咁緊張開sem先溫都未遲 大把時間啦而家

巴打收左咩offer 成日喺呢到同non ju po見到你
始終冇底又覺得自己揀錯左科 所以好緊張 希望轉到做gender
本身一心諗住yr1走到 點知

加油啊ching

你咁高gpa

始終冇底又覺得自己揀錯左科 所以好緊張 希望轉到做gender

City ais,ppp,soci poly spa year2走都未遲啦 sem3會越黎越chur加油,不過你而家溫咁點解唔報summer sem呢

加油啊ching

你咁高gpa

City ais,ppp,soci poly spa year2走都未遲啦 sem3會越黎越chur加油,不過你而家溫咁點解唔報summer sem呢

睇以往stat 我既成績報ppp yr1 entry 9成都入到 咪冇報first round summer sem 而家有得add but vacancy 長期0
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞