HKCC18 Summer sem Go

1001 回覆
12 Like 6 Dislike
商科Cgpa得3.2到 有冇poly offer

In林先生we trust
利申:有底A+,有fds冇底A+

林先生萬歲

Japanese 1 點先會有A+

所有計分嘅野九成半以上 應該
我果時所有計分嘅野都近滿分
係差一兩分咁大把

我係assignment2同mid term差一分滿分
exam冇check卷應該都係差一至兩分
其他全部滿分

不過有fd mid term得90都有A+

喺咪要背好多嘢?覺得難唔難背?

唔難 我覺得輕鬆
文科jj cgpa 3.9有冇機會入3大?
同有d咩科可以選擇

剩係可以speed
冇4去唔到三大

speed你老母咩
公大啦 起碼都係大學
文科jj cgpa 3.9有冇機會入3大?
同有d咩科可以選擇

剩係可以speed
冇4去唔到三大

speed你老母咩
公大啦 起碼都係大學

你班仆街咪玩人啦

林先生萬歲

係差一兩分咁大把

其他全部滿分

喺咪要背好多嘢?覺得難唔難背?

溫定五十音會易上手啲
每個禮拜都會有默書 記得每次都認真溫 咁其實整科黎講都坐B+

我都係林生 A+
想問各位點睇CCN2190 Human Behaviour and Social Environment

商科offer都好難有
今日開Sem啦仆街
Engine jj想問下有冇邊科engine係用中文interview / 唔洗interview直接出offer
小弟英文爛到成pat屎咁 只求可以上返ugc
唔該大家

利申 year 1 cgpa 3.6
想問各位點睇CCN2190 Human Behaviour and Social Environment

9背科
幾好讀 Psycho 勁通常代表Humbe勁
利申A

9背科
利申A

但份project 好濕鳩
搵老人家做訪問
整本人生紀念冊 再present

9背科
利申A

搵老人家做訪問

人生紀念冊 想問係group定individual?
唔該曬兩位解答
有無人ccn1024 putonghua for college students想由group 2轉去group 1

9背科
利申A

搵老人家做訪問

唔該曬兩位解答

group 仲要係大grp
上年我嗰組8個人

啱啱睇有一個

9背科
利申A

搵老人家做訪問

唔該曬兩位解答

group 仲要係大grp
上年我嗰組8個人

得一個lecturer 教 佢份人假到
想問如果下年想報nonjus咁dse英文得2係咪一定要報ielts?如果係既最遲要幾時考個Ielts?另外自資得2又洗唔洗報(speed,ou 呢d)?唔該各位師兄師姐 祝各位都入到心誼既大學

有無人可以答到我
同問 有無人summer sem take ccn2017 Chinese culture 想由c01A轉c02B
想問如果下年想報nonjus咁dse英文得2係咪一定要報ielts?如果係既最遲要幾時考個Ielts?另外自資得2又洗唔洗報(speed,ou 呢d)?唔該各位師兄師姐 祝各位都入到心誼既大學

有無人可以答到我

你想報咩u先
報City poly嗰啲 最遲一月好考左佢啦
到時可以跟Cc報㗎!
有冇好心人放中西溝出來呀
Engine jj想問下有冇邊科engine係用中文interview / 唔洗interview直接出offer
小弟英文爛到成pat屎咁 只求可以上返ugc
唔該大家

利申 year 1 cgpa 3.6

中文呀 爛就唔好入u啦 u唔啱你讀呀
[quote]想知 CCN1019 Japanese I 啲 individual assignment 同 quiz係點考嫁?會考啲咩?

individual assignment 有2份
第一份係抄平假名+vocab 第二份係grammar+翻譯
midterm就考翻大家的日本語ch. 1-3嘅vocab/數字/句子/文法 (平假名+漢字)
另外 week 6開始會有vocab quiz 教完一個ch.就會考翻vocab嘅平假名+漢字
另外 仲有平假名quiz
part 1 lecturer會讀vocab/句子 然後用平假名默番
part 2 就羅馬字轉平假名
每個星期都要溫書 肯努力 無底都可以拎B+或以上
利申: 無底B+ 識人無底拎A+ Sandy教

無底 利申 A+
Raizen 教

林先生萬歲

係差一兩分咁大把

其他全部滿分

assignment唔小心 兩份得8成
其他野全部8成半至9成浮動
mid-term 9成 final唔知幾分但考完諗唔到有野錯
最後出到A+
唔知叫唔叫有底 但關鍵都係積小成多
每個禮拜默書都溫到果課爛 到測驗考試自然輕鬆d
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞