HKCC18 Summer sem Go

1001 回覆
12 Like 6 Dislike
代做CCN2042 assignment + pj
tg: @SulpSulpC

有無得代做中西溝

中西溝無得講啦
睇你同lecturer熟唔熟
利伸 ivy 教 Project A左但唔覺做得好好

講緊追求靚grade的話

讀緊summer sem 中西溝 覺得份asm好煩咁

正常丫 summer更加路想做
代做CCN2042 assignment + pj
tg: @SulpSulpC

有無得代做中西溝

中西溝無得講啦
睇你同lecturer熟唔熟
利伸 ivy 教 Project A左但唔覺做得好好

講緊追求靚grade的話

讀緊summer sem 中西溝 覺得份asm好煩咁

正常丫 summer更加路想做

咁中西溝workload又唔算大
想問如果我sem3有4.4 咁cgpa係計4定4.4
Sem1 2.7 sem2 3.4 如果要有3.5就一定要爆4 但唔知個cgpa係點計
利申商科jj

得罪講句 當你真係有4.4嗰陣咪知囉
btw 以你個兩個sem嘅成績 sem3真係會有4.4?

講更係易啦

你咁弱智 cgpa都唔識計
爆4都唔知爆唔爆到啦

3.4都係問題啦 4.4

第一個sem拎2.7 咁撚廢仲諗住sem3拎4.4

唔係話想打擊個位巴打 但sem1真係最易 即使你sem2攞到3.4 都只係算average到 你sem3想爆四真係難
Sem1 2.7 sem2 3.4 如果要有3.5就一定要爆4 但唔知個cgpa係點計
利申商科jj

講更係易啦

爆4都唔知爆唔爆到啦

唔係話想打擊個位巴打 但sem1真係最易 即使你sem2攞到3.4 都只係算average到 你sem3想爆四真係難

你地答個問題真係咁難? sem1入到黎 背野科唔擅長 最後自己又簡左考試前一日先温書 但sem3簡既科好多都係計數所以都有信心過3.5 你地咁好心祝你地都過3爆4啦
唔過3嘅各位打算讀speed定係做奴工?

講更係易啦

爆4都唔知爆唔爆到啦

你地答個問題真係咁難? sem1入到黎 背野科唔擅長 最後自己又簡左考試前一日先温書 但sem3簡既科好多都係計數所以都有信心過3.5 你地咁好心祝你地都過3爆4啦

Cgpa最高得4

講更係易啦

爆4都唔知爆唔爆到啦

Cgpa最高得4

不過你要爆4 實讀到成隻狗咁
利申商科jj

講更係易啦

爆4都唔知爆唔爆到啦

講事實姐都係 我就真係未見過爆4嘅同學 第一個sem係考得咁撚差

我冇話你講得有問題

Cgpa最高得4

不過你要爆4 實讀到成隻狗咁

佢sem2拎3.4可能已經讀到成隻狗咁

人地起碼有進步獎呀
你有冇先
幫朋友問
poly d offer幾時會派晒

琴日

琴日

或者星期一
我試得佢會寄實體信話你知結果
2017dsejj 大個想做中文老師 但怕放榜成績不理想 入唔到大學
如果讀asso既話 可以揀邊間院校既科黎讀 讀完之後報non jupas 又可以報邊科 同埋讀幾多年
好迷惘 有冇過來人可以講下
2017dsejj 大個想做中文老師 但怕放榜成績不理想 入唔到大學
如果讀asso既話 可以揀邊間院校既科黎讀 讀完之後報non jupas 又可以報邊科 同埋讀幾多年

想做老師咪入asso再升教大囉
你asso讀邊科咁non jupas就通常會報返d related既科
asso可以揀邊間院校?得三間最出名:HKCC space同cccu 你入得呢個post梗係推薦你HKCC(真心覺得CC好) 你中意中文可以讀AA 讀完可以報教大/其他大學中文系個類(有錯請指正 商科人唔熟文科野
Asso正常讀2年 你叻既咪讀1年升返大學 btw自己做下資料搜集啦
如果我summer sem唔比錢既話,係唔係等於DROP科

想做老師咪入asso再升教大囉
你asso讀邊科咁non jupas就通常會報返d related既科
asso可以揀邊間院校?得三間最出名:HKCC space同cccu 你入得呢個post梗係推薦你HKCC(真心覺得CC好) 你中意中文可以讀AA 讀完可以報教大/其他大學中文系個類(有錯請指正 商科人唔熟文科野
Asso正常讀2年 你叻既咪讀1年升返大學 btw自己做下資料搜集啦

仲叫人入cccu
係唔係今年放手?

上左asso都會有個表俾你睇(cc係咁)
你就知大約有咩科報到
其實咩科都報得 有冇得in係另一回事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞