HKCC18 Summer sem Go

1001 回覆
12 Like 6 Dislike
想讀一年就入返U嘅話
係咪一定要dse原本有33222 + gpa超高?

脷伸:中文2左

個人覺得 等asso year2 升 senior 重好啦 真係多好多選擇 同時你唔會浪費左一年

yr1 升hku易過yr2好多
之後仲有真正ulife,其實yr1走到真係一定走

巴打year1升到hku咩科同有咩心得 好想year1上返hku/cu
利申 中文2左 cc揀左business

我都好想讀hku 英文係咪要4
想讀一年就入返U嘅話

個人覺得 等asso year2 升 senior 重好啦 真係多好多選擇 同時你唔會浪費左一年

巴打year1升到hku咩科同有咩心得 好想year1上返hku/cu

睇咩科,engine DSE eng 3 冇問題
歡迎sci fm 同yr2 入圍爐gp

想問下sci多唔多人報math?

唔多 大部分人都係讀返chem bio之類

Thanks
想讀一年就入返U嘅話

Year 1走要Full Cert (3322)
自己比較建議year 2走
想讀一年就入返U嘅話

睇咩科,engine DSE eng 3 冇問題

Business 英文得3
我想問hkcc想上健身堂係咪要等開學先有得報?

pish
IT狗FM 可以入嚟
我想問hkcc可唔可以用polyu個個notesbook關係
如果可以fm 幾時先會有學生證同學校個人email
唔該咁多位巴打
我想問hkcc想上健身堂係咪要等開學先有得報?

pish

係 好似係myhkcc cares到報
有冇人真係爭到hall住
我想問hkcc可唔可以用polyu個個notesbook關係
唔該咁多位巴打

前兩年就迎新講座個日就會有講個人email同派學生證
poly同hkcc分別都有notebook優惠 迎新講座都會派單張 而且九月(印象中) 都會分別有幾日唔同牌子係hhb同wk擺booth比你買 wk就明日(S座2樓)出面到擺
唔該咁多位巴打

poly同hkcc分別都有notebook優惠 迎新講座都會派單張 而且九月(印象中) 都會分別有幾日唔同牌子係hhb同wk擺booth比你買 wk就明日(S座2樓)出面到擺

如果去唔到迎新講座點算
唔該咁多位巴打

如果去唔到迎新講座點算

拎左學生證未
拎左其實唔洗點理之後既事
好想搵一個姓羅
讀summer中化既女仔 希望下個sem可以再見到你
唔該咁多位巴打

如果去唔到迎新講座點算

拎左學生證未
拎左其實唔洗點理之後既事

學生證係咪15號正式注冊個日搞
義務幫business student睇personal statement, self introduction

tg: teleport45
義務幫business student睇personal statement, self introduction

遲啲寫完搵你ok?
求 CCN2250 engineering mathematics notes

呢科考前幾日溫都a+ 唔洗咁快溫定
想問下轉GE/轉pattern係咪add drop period搞?

遲啲寫完搵你ok?

同問
想問下sem3報retake要點搞? ik話要交form?
想問下轉GE/轉pattern係咪add drop period搞?

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞