HKCC18 Summer sem Go

1001 回覆
12 Like 6 Dislike
今年有進步奬 但如果選擇retake year1係咪就無左 利申今年year1

係 頭先問左
想報hkcc商科 想問各major有咩特點或者要咩方法讀得好?如背書叻

其實CC除咗計數科 大部分都係鳩背就得
進步獎既收到e貓未
陳智浩,你本phy書我保管緊,頭先趕住上車交唔切去保安室,你留tg我比翻你

不如你secret 開post叫佢留言你pm佢,佢secret常客好似係
asso學生等於垃圾?
https://lihkg.com/thread/293630/page/1?ref=ios

有堆asshole仔喺呢個po度比純正大學生圍剿緊
作為asshole仔嘅你仲唔快啲過去增援?
asso學生等於垃圾?
https://lihkg.com/thread/293630/page/1?ref=ios

有堆asshole仔喺呢個po度比純正大學生圍剿緊
作為asshole仔嘅你仲唔快啲過去增援?

我住私樓,老豆户口幾百萬

點解要理窮撚公屋大學生

可以上返general bba嘅,唔一定要上返hr
中西溝summer sem班人... 4個人一組

3個gpmate 唔過3 2個year2
一個讀過一年cc轉科重讀year1

咁關你撚事
本來dse英文2左 所以要21科 咁我中文同物理都2 係咪要讀22科?即係再多一科GE!?
利申HM year1 但黎緊轉NS year2

做project能力同gpa冇咩關係。。

做project能力同gpa冇咩關係。。

同埋中西溝個pj又唔係難

我地求grad 姐,比條生路行下啦
請問有冇巴打有以下幾科嘅notes
如欲收費,價格可議

CCN2021
INTRODUCTION TO POLITICAL SCIENCE

CCN2036
HONG KONG SOCIETY

CCN2195
SOCIAL POLICY IN HONG KONG

CCN3107
MANAGEMENT IN HUMAN SERVICES

我有political sci
請問有冇巴打有以下幾科嘅notes
如欲收費,價格可議

CCN2021
INTRODUCTION TO POLITICAL SCIENCE

CCN2036
HONG KONG SOCIETY

CCN2195
SOCIAL POLICY IN HONG KONG

CCN3107
MANAGEMENT IN HUMAN SERVICES

我有political sci

有2195同3107
https://t.me/Chiaki338

咁關你撚事

即係無得freeride囉

如果你諗住freeride咁你其實同佢地都係冇分別

咁關你撚事

即係無得freeride囉

如果你諗住freeride咁你其實同佢地都係冇分別

請問各位巴絲 報nonju 既時候 U個面睇你dse有冇好似jupas咁限幾多年?
利申:非17dse
有冇人係retake information technology for business 架?岩岩收到email話要form group聽日六點前交,但我聽日六點半先上等一堂it,因為我係retake passed subject 琴日先收到sms話successful

我!我都係琴日先收到SMS
你a定b gp?

我係gp b,你都係?

我係a 最後點分
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞