HKCC18 Summer sem Go

1001 回覆
12 Like 6 Dislike
Retake點解仲未有email通知結果?係咪得我一個係咁

收到email話失敗仲有無機會比我入

嘩屌

岩岩收到電話話有位
可以retake
嘩屌

岩岩收到電話話有位
可以retake

嘩屌

岩岩收到電話話有位
可以retake

希望其他巴打都有機會
stat呀點解你咁搶手
俾個機會我做你隻兵都好呀
嘩屌

岩岩收到電話話有位
可以retake

有冇同過summer sem教果個lecturer / programme leader 求情

乜科 正常D+唔會唔俾retake
嘩屌

岩岩收到電話話有位
可以retake

有冇同過summer sem教果個lecturer / programme leader 求情

本身有溝通
佢話批我
但無位就無辦法

有上頭兩堂,上個星期尾收到email話失敗,
問左lecturer佢話full左
之後無再求情
因為佢都無計

依家應該有人退左先有位比我入
成個IT唔夠10個人讀

上左堂?入面d人點?🙊
有冇人retake itb(passed subject)?
申請左補考但翻唔到,再申請補考ok?
申請左補考但翻唔到,再申請補考ok?

補考唔係得一日??
到依加都無retake email/sms 打去問都係叫我等今日 真係唔知講咩好
有冇人係retake information technology for business 架?岩岩收到email話要form group聽日六點前交,但我聽日六點半先上等一堂it,因為我係retake passed subject 琴日先收到sms話successful
啱啱收到sms話有位比我retake,想問下幾時要交retake錢同埋個金額係咪exactly 5000蚊?求大大解答
有冇人係retake information technology for business 架?岩岩收到email話要form group聽日六點前交,但我聽日六點半先上等一堂it,因為我係retake passed subject 琴日先收到sms話successful

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞