HKCC18 Summer sem Go

1001 回覆
12 Like 6 Dislike
WK奧海城間美心香港地啲早餐同下午茶味同價錢都ok 下午茶有炒飯嗰啲
但午餐就好貴
學生證有折
想問business econ同marcoecon好唔好讀
想問下租hkcc locker係唔係一定要去hhb交表

唔係 wk都得
有冇人知summer gpa幾時出?
有冇人知summer gpa幾時出?

30號
想問下sem 4 retake係幾時交表?
炒左PHY II
有冇health studies巴絲東華nursing收我 我應該讀hs搏上nursing定讀東華好?
炒左PHY II

Sem4 retake就係sem4 add drop period 交表

唔係 wk都得

hhb同wk都可以交表?唔理邊個campus讀?
有冇health studies巴絲東華nursing收我 我應該讀hs搏上nursing定讀東華好?

我覺得係睇你想上番u讀 定係 想簡簡單單讀完係nurse就算
當然讀完hs可能都會升番東華讀
所以係睇你自己想要邊樣
Btw 讀hs要好勤力

我覺得係睇你想上番u讀 定係 想簡簡單單讀完係nurse就算
所以係睇你自己想要邊樣
Btw 讀hs要好勤力

我想讀u多啲一方面驚東華教得唔好,認受性低 另外一方面又驚hs上唔返u就GG
想知hs容唔容易過3有ugc offer
唔該各位巴絲

唔係 wk都得

hhb同wk都可以交表?唔理邊個campus讀?

所以係睇你自己想要邊樣
Btw 讀hs要好勤力

我想讀u多啲一方面驚東華教得唔好,認受性低 另外一方面又驚hs上唔返u就GG
唔該各位巴絲

Hkcc hs係神科 過3想有offer 難啲
但如果你做到全科頭30定40,poly nursing year3已經直接收左你,3.4都好似係等緊人地n手飯食咋

所以係睇你自己想要邊樣
Btw 讀hs要好勤力

唔該各位巴絲

Hkcc hs係神科 過3想有offer 難啲
但如果你做到全科頭30定40,poly nursing year3已經直接收左你,3.4都好似係等緊人地n手飯食咋

今年升番ugc nursing senior d人gpa都過3.5
過3只能夠去番東華 ou
已grad wk人留名 好耐無入黎
有無n展谷?fm想入

話說student handbook個邊話WK既IK係2樓,但係平面圖同設施一覽完全搵唔到IK
申請完locker 俾咗錢,其實幾時可以用
炒左PHY II

Sem4 retake就係sem4 add drop period 交表

搭單問埋咁想Sem3 retake 科
係咪黎緊28號 add drop 交表
炒左PHY II

搭單問埋咁想Sem3 retake 科
係咪黎緊28號 add drop 交表

係阿 不過30號先開始add drop
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞