Steam儲Game唔玩 #23 聖誕特賣今晚完

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
傳緊會出remaster 版
R*重製仲夠膽買咩
如果包喪屍dlc我會買
個時冇玩到
GTA3部曲都搞到咁用模擬器仲好
主機改左去台灣,不過賣場冇呢set賣

well,就算網頁依家已經改返,完...
屌 未收工番去 買唔切
第一集出嘅會買呀
要其中一隻Game底,會show有咩bundle
自己整都可以諗下
外判就不了
Rockstar 好似慢慢由神枱跌咗落嚟
跌黎跌去一話出gta6又咪鳩沖
lm
之前有前員工話開發勁亂又夾硬整個女主角
如果俾政治正確入侵變到唔鹹唔淡咁可能⋯⋯都係屌住玩
就係冇xbox
係咪仲要黑人同性戀女主
XBOX黎GA
你係有XBOX機想玩先買
緊係啦你要有xbox先成功轉到區買
買咗XCOM2覺得真係好黐線
我以後仲點玩其他戰棋遊戲
好似冇,搵過但係都係差啲feel
依隻真係可遇不可求,好多好正嘅元素組成一隻咁獨一無二嘅好game

或者可以試下subnautica啱唔啱,深海同深空都有少少相似嘅感覺,而且都有未知解謎探險之類嘅要素,不過同時都幾唔同下
Outer Wilds真係一隻我過程中會不停玩到嘩嘩聲嘅Game

無論係了解到佢唔同星球嘅機制,定係翻譯佢地啲對話得到新情報果下,好耐無一隻game可以不斷咁surprise我,所有野都好有新鮮感

解謎好玩得嚟難度又唔會太高,肯去試同睇返啲日誌基本上唔需要攻略都可以自己玩到,解決到啲野果下成功感好強

上網睇返reddit啲人整理果堆nomai嘅時代&人際關係圖,更加覺得呢隻驚真係好撚正

岩岩開始玩掛住探險,剩係睇字無點留意堆名,中段開始睇返先發現可以連繫返晒
播放平台
Xbox One
Xbox Series X|S

即係要XB先玩到
玩埋dlc
Subnautica硬係差少少+1
大家都有解迷但係佢畀到嘅成功感同Outer Wilds完全冇得比
同埋結局唔夠震撼+滿足
好想重新體驗第一次玩Outer Wilds呢隻神作
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞