Steam儲Game唔玩 #23 聖誕特賣今晚完

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
點解啲柒頭係要俾位人入既
轉左果區隨時返唔到轉頭又入唔到錢
俄錢轉唔返其他貨幣嘅話
STEAM可能直接停埋俄區充值都唔定
witch3 game of the year 又有折 $77.8
係咪買game of the year 就齊哂所有DLC?
你唔係好威入左三千蚊steam點數 雖然好少
又係你咁樣自己衝黎柒

入左三千蚊steam點數 雖然好少
定麥當勞都炒撚左你
你都搵唔到我住邊
以為我住粉嶺

係咪麥當勞炒撚左你條傻仔
對啲入5 6位數個啲人咪好撚少
有講錯咩?
而且個重點係下一句喎 買隻驚都唔成問題
姐係我自己有夠錢唔洗自己細佬破費呀
然後見你咁串
以為買開royal級嘅game同埋日日有錢人船P
但起完底 原來只係我一廂情願以為你有錢仔嚟
只係一個乞衣仔
空心老官都稱唔上
大家唔好以為肛加熱等於火條賤種炒散係日日冇工開嘅人
條友係有正職的
佢正職係乞衣仔 而佢老母正職係做雞
雖然我有中出佢老母 但我唔係佢老豆
我冇啲咁撚柒嘅仔
想問如果玩緊steam堆遊戲但係玩玩下無警告彈出去windows可以點處理?
而家係新電腦行i7
玩過 唔錯
呢個價都買得過
不過game pass好似都有
Mass effect 仲要唔係steam版
係喎!!Origin 版....
真係好撚垃圾
唔係STEAM版都算
仲要黑相集求其搵隻垃圾GAME代替
隻GAME仲要剩係得英文你比亞洲人?
鎖區+完全冇誠意
ON撚柒9
人在加拿大
遲啲派個一萬只能係香港買本地港區STEAM卡
轉區入再轉返CA應該唔會比人捉?
話晒我入錢係佢賺
有無人試過類似
會唔會開多個港區steam a/c 好D.....?

巴打借問聲你會用咩途徑買港區steam card 呢...??

PS. 朋友話佢用Tap n Go 去2000分 web page 買唔撚到...
2000fun收10%手續費cls

8591又要搞一大輪先買到
2000fun
當信用卡唔會買唔到啦我諗係咪佢用錯方法定點 一係試下連落apple pay再用apple pay去買
D卡可能鎖區入唔到
除非你ACC仲係香港
講明先
如果你轉返香港
自負風險比人拉
轉區CD要3個月
同埋
轉區要當地支付方法
轉香港就要香港信用卡
轉加拿大就用加拿大信用卡
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞