Steam儲Game唔玩 #23 聖誕特賣今晚完

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
都係垃圾
唔洗爭
請問各位有無消息
部steam deck幾時香港都有得訂?

謝謝
好多唔兼容喎
基本上,我想玩嘅都有
同普遍睇啲評測都OK
加上我steam library 都500+
有部細機好似方便啲
https://store.steampowered.com/steamdeck/mygames
CHECK CHECK先
同埋你香港想買應該得水貨哩條路
原來有呢個網
咁我再等吓先
見佢有中文官網,應該不遠了
俄區充值卡已ban
vpn去某區買
因為匯率仲平多好 又齊晒7隻game
不過唔知hb俾唔俾到錢
但係vpn完就算買到都過唔到steam架喎

再加上hb唔係無region price 架咩?
scarlet nexus全球key嚟
係hb冇bandai授權喺亞洲賣key所以先買唔到
無region price但近期有某國貨幣匯率急跌呀嘛
我見可以玩到elden ring
好想要
全部都未有,想買添
一間搞個美區HB試下買
https://store.steampowered.com/app/1282730/Loop_Hero/
67% off
Loop Hero 好唔好玩??
算係....Rouge-like game?
有冇人Steam今日係咁更新
仲以為中左毒
ok既
不過理解左點樣最有效率之後就無咩變化
唔睇攻略玩
dllm 2k啲驚文明同xcom2都整多個垃圾launcher 出嚟阻住哂
想問吓去土耳其區買野同玩 需唔需要開住VPN?

定係純粹開土耳其戶口嗰陣個國籍係土耳其就得?
買野唔洗VPN
轉區先要
唔好誇土耳其
同阿根廷一樣封左數位禮物卡
除非你有土耳其支付方法
我今日開咗個土耳其戶口
禮物卡就上網買
如果想其他地方安全少少
有咩地方會推薦?
感激大大提醒
根區土區, 比錢麻煩, 用唔到數位禮物卡
俄區, 打仗經濟封鎖
支區, 蒸籠風險+H GAME鎖區
剩返就
Kazakhstani Tenge 蘇聯D FD, KEY都係計俄區, 少人跨唔清楚點比錢
巴西區, 唔係咩都低價, 算中低價區, 比錢一樣好麻煩

不過基本上邊區都係比錢麻煩, 好似剩係收當地信用卡
同埋
你用VPN開帳號
唔算真正開當地帳號
你要第1次充值
個區域先會固定
我已經固定咗啦
用咗上網買嘅卡入咗錢入去
我係擔心有咩特別野要注意,例如玩或者買要開vpn先得
你ONLINE買果D卡
多數係黑卡黎
風險自付啦
雖然比人捉機會唔算好大
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞