Steam儲Game唔玩 #23 聖誕特賣今晚完

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
竟然見佢個攻城正過上一集好多,同想睇下個 nemesis system 點進步咗
escape simulator唔睇攻略真係要好有心機
佢內置俾hits個system勁廢
官方嗰啲都係卡過一兩個,workshop 嗰啲仲癲
第一集以前玩過幾欣賞個Nemesis系統,啱玩咗陣SOW,啲Orcs都係咁盞鬼
除咗拎嗰日嘅特賣卡都冇跌過卡
淨係開一隻game掛卡
多數開半至一個鐘就閂game睇下有冇跌
但有時都冇先覺得有啲奇怪
最後分開幾日total 9個鐘先跌齊卡
因為之前都試過有啲game開幾至十分鐘就跌一張
個零兩個鐘已經齊卡
所以諗緊係咪有啲game set左個固定時數跌卡
因為啲幾蚊雞咸game多數10幾分鐘就玩完
要開咁多粒鐘真係有啲痛苦
一係用掛卡工具
一係SAM掛啦
掛卡工具要打密碼我都唔用
SAM人手掛卡好D

我係一掛就掛3隻GAME所以有時掛好長時間先跌
一係隻GAME本身好多卡就會跌時間長
一隻GAME跌5張卡唔算少
個攻城打左一兩次就悶到放棄左
第一集好玩d
第1集唔係玩Nemesis系統
第1代我覺得最爽係連擊同斬殺
仲有「洗腦」雙食屍獸捉人黎食OR噴毒好過癮

佢出2果陣幫1代更新左個Nemesis系統
但係玩兩玩就冇玩
因為咩都冇
我估2代應該會好好多(未玩, 冬特先買左DLC)
同frd玩好撚on9
大家掉爛晒d野亂到七彩

用SAM掛應該開邊個
game定picker?
係咪入到去click你要掛嗰隻game就ok
有D好奇其實SAM個解成就功能會唔會比STEAM BAN?
唔ban都冇興趣
成就緊係自己解先有意思
用SAM都係諗住求方便唔開game掛卡
成就本身用嚟自high,仲要靠出cheat呃自己
連V社自己D GAME都唔BAN CHEAT成就
我玩STEAM咁耐剩係聽過得DEAD BY DAYLIGHT會捉CHEAT成就
而且佢冇能力捉

不過最好唔好玩VAC OR其他防外掛GAME果陣掛卡
唔係誤BAN就大鑊
粉紅色果個, 然後用隻GAME APPID SEARCH就搵返隻GAME
雙擊可以掛卡
入面D成就唔好掂就得
特價買左Gunvolt 1 & 2 , 真係好好玩
點解我唔早啲買黎玩
屌! MISS左特賣
仲諗住買Wasteland 3
Thanks ching
unrail入bundle
冇fd 有興
一早入過兩次啦喎
你講邊個BUNDLE先
jingle個個大雜燴唔啱我,humble choice 2020個陣未開始玩bundle
所以你講果個BUNDLE係指 Platinum Collection - Build Your Own Bundle (Jan 2022) ?
https://barter.vg/i/94021/#bundles
BARTER指係Specials嘅都唔算真正入包
因為太貴
可以再等等
最佳劇情
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞