Steam儲Game唔玩 #23 聖誕特賣今晚完

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
Cls 咸game
開9粒鐘先跌齊5張卡
一般game開2-3粒鐘已經跌到呢個數
對 2077 同 刺客教條:起源 有興趣
但未必咁快玩住,想問今日唔買
之後再特價機會大唔大
無留意開steam行情
咁岩見到
要買定先
rdr2都有興趣,但2060 1080p 60hz,開唔開到高畫質先
仲有新年同復活節
remastered Epic獨佔
買原版算啦
尼爾得唔得
Remaster 係咪淨係畫面靚啲
玩左
係 睇親人提呢隻都係話remaster無誠意
Death Stranding Director's Cut要另外買
買咗原版嘅無free upgrade
https://store.steampowered.com/app/1850570/DEATH_STRANDING_Directors_Cut/
好彩無買
有無hgame推介,畫風好既
好撚慘
買左原版
佢講咗個remaster係用pc版較晒高畫質port出嚟
所以你喺steam買原版已經等於remaster版唔洗幫襯epic
之前秋特f網做到勁抵都忍手
就係預咗佢有一日公佈dc版上pc
我投隻狼,3隻入邊最刺激

不過3隻唔同類型又好難咁比較
上次black friday喺green man -76%買咗
但dc版一出唔會好似原版咁減到70% up掛
所以應該唔會差好多
題外話
可以睇埋Netflix 動畫
The Witcher nightmare of the wolf
講返點解witcher剩返好少
Geralt師傅Vesemir做主角
今晚放工返去睇
今次只買左死亡擱淺
導演版係for ps4>ps5體驗升級+新工具+地區
核心同故事仲係咁 只係好多支線資料補充
有upgrade就買 成隻再買就算了

黎緊等對馬戰鬼同俠隱閣更新
等爆完死亡擱淺仲有day gone同伊蘇8未玩
又有d小眾作品未down
今次買咗shadow of war 同escape simulator 幾好玩
係咪果日跌嘅卡太多
例如掛過卡黎
如果平時冇掛卡又想盡快拎哂D卡
掛幾分鍾熄GAME最快

商店買嘅GAME可能要時數夠2個鍾先(唔一定)
返工忙到死果D睇劇算
shadow of mordow 好玩好多
shadow of war 接唔到combo
隻狼夠爽快
red dead慢慢嘆劇情
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞