Steam儲Game唔玩 #23 聖誕特賣今晚完

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
鍊金術士系列一隻都無減
如果只係想買XCOM2 係咪買XCOM2 Collection 就包晒2代同DLC?
同埋睇到有人講話第一次玩可以先玩普通版跟住之後再玩DLC版?
聖誕買咗,玩咗基本版,再玩DLC好啲,準備玩第三轉
0興
想買人中之龍 但steam版冇中文點搞
搵MSFT
新品節主要係幫嚟緊新game宣傳,畀一大堆demo你試玩但少特價

下次sale係五一黄金週前後,多日廠做折扣
邊可能冇得升 502Games貪到
日廠不嬲孤寒
應該排到隊嘅
以前有玩過
不過玩MOBA GAME太廢棄左
我哩個外行人睇隻GAME唔錯
間廠都好有心整GAME
sword art online hollow realization deluxe edition 值唔值得買?
好多隻GAME已經有
冇咩興趣
好ON9, 0, 1, 2 唔移埋中文版
要GOOGLE裝非官方果D
3, 4, 5, 6, 7就有中文
但呢堆唔想玩, 最好果3隻就無
https://store.steampowered.com/sub/81591
HELLDIVERS:tm: DIGITAL DELUXE EDITION
新史低75% OFF
屌 想係PS到買算
秋特已經買左..$234!!
岩岩爆左impostor Factory

作為主線嘅女主回憶一如以往高質,但感覺今次成個故事好短同簡單直接得濟

而且之前一大堆伏筆都未解晒(今集都只係繼續暗示緊某個可能性),希望唔好真係就咁完左成個系列

作為毒撚最鍾意都係finding paradise, 個尾真係喊左
雖然仲有伏筆都未解,但dlc漫畫算係完滿左兩個博士既故事.
作者話如果有續作未必係以game既形式出
PS plus 有free 過
dark soul 系列可享0% 折扣
咩事
守夜人
Eldest Souls
最後的咒語
Grow: Song of the Evertree
鐵尾傳奇
GRIME

以上點揀好
係咪Xbox one 2代手掣會自帶wireless function??
駁PC唔駛另外買receiver??
原來我未買個DLC漫畫,好彩你提起
好正

不過呢集嘅篇幅比較似一個番外/尾聲,類似a bird story,3個鐘都唔使就玩完真係太短啦
其實佢開個漫畫系列keep住畫佢地唔同同事接唔同人嘅生意都已經好吸引我想繼續睇落去了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞