Steam儲Game唔玩 #23 聖誕特賣今晚完

1001 回覆
7 Like 2 Dislike

第二關會送多兩件被動,可以玩到咁
黎緊特賣時間及活動
https://www.4gamers.com.tw/news/detail/51867/steam-reveals-2022-sale-dates-and-discount-policy-changes
大型活動
Steam 新品節:未發售遊戲推出試玩體驗版—2 月 22 日 – 28 日
Steam 新品節:未發售遊戲推出試玩體驗版—預計 6 月
Steam 夏日特賣:為期兩週的仲夏大特賣—6 月 24 日 – 7 月 8 日

主題特賣
遠端暢玩:此活動會主打展示合作類型的遊戲,不論是多人連線或是本機分割螢幕合作,只要可支援遠端暢玩(Steam Remote Play)功能皆參加。(3 月 1 日 – 8 日)
JRPG:以日式角色扮演遊戲為主打的特賣活動。(3 月 15 日 – 22 日)
模擬遊戲節 – 休閒興趣版:以那些想即刻投入新事業或興趣的玩家所打造的各種模擬遊戲為主。(3 月 29 日 – 4 月 5 日)
死-很-大:將死亡體驗化為經驗的遊戲,例如 Roguelike、Roguelite、惡魔城類或類魂由動作遊戲。(5 月 3 日 – 5 月 10 日)
競速:舉凡賽車、飛行、競艇,不管在地上、水上還是天上,只要能夠拼速度的遊戲都是。(5 月 24 日 – 5 月 31 日)
生存:拓展你的領地,搜括食物等資源,在死亡之前奮力求生。(7 月 19 日 – 26 日)
youtube search 小夜
要睇好多集先玩得掂
先玩好氧 水同食物 記得隔熱
之後整埋動物塔 高壓水同氣庫
上埋表面玩太陽能同火箭就差唔多
咩叫HB月包年包賣
宜家得月包
11月先買年包
平時買唔抵

HUMBLE BUNDLE
有無類似Diablo ,但畫質好嘅game推薦
Last Epoch
但是無中文
我張圖差一秒輸撚左
對我黎講trochligbt畫質都算好
Grim Dawn
See with Hitler都上得架
裝甲惡鬼村正上唔到
歧視到咁樣樣
見老皮有玩
想開但又驚燒時間
最後都係無買到ds成手驚未玩

希望復活節會減返去呢個價
DARK SOUL?
除左1代之外成日都減都減價
1代今次好似都冇減
death stranding

要成百gb費事買完download咗擺係到發霉
復活節好似已經出director cut版
你到時直接買新版啦
直接等director cut啦唔洗諗
復活節好似冇SALES
如果到時又貴返就真係中伏

之前買咗普通版可以免費upgrade
貴返就繼續等
同埋邊有講免費升
原來要比錢升
10美金姐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞