Steam儲Game唔玩 #23 聖誕特賣今晚完

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
Detroit become human好正 唔知會唔會有機會出續集
幾舊水都左渡右渡,你地2個有冇咁窮
1.唔關我表弟事
佢突然送 我完全唔知咩事
我想幫佢慳錢姐
你窮都未到佢窮
2.我前日先入左三千蚊steam點數 雖然好少
但買隻驚都唔成問題嘅 只係買完冇時間玩
想等sales
定你買驚係唔等sales
尋日買咗steam版了
買佐the war of mine 發覺唔係太識玩
買嚟送俾 frd
收咗佢啦
邊有人 reject 禮物咁 on9
都係志在捐下錢同儲多隻game啫
一開頭 至少起一張床 然後起煮食爐
夜晚一個人訓 一個守夜 一個出去搵食
係未有足夠能力守屋企果陣 唔好執咁多野返去

可以參考下下面

https://m.gamer.com.tw/forum/C.php?bsn=27580&snA=414
之前down 過個backpack 容量大mod之後好易玩,下次正正經經開返嚟玩下先
唔識玩先係好事
摸熟晒個系統之後變到好易玩
無咗戰爭嗰種絕望感
The Witcher 3係咪歷史新低價
呢個價好耐了
冇你返麥當勞MIRRO點賺藍養黃
我前日先入左三千蚊steam點數 雖然好少

真係弱智,明知少但又要講出黎
即係點
盧布大跌…Steam買game平好撚多
實有好多支那賤種轉區買game
即係想知你係咪一次入5位數字個啲有錢仔嚟
但起左你底又好似唔係喎
下次笑人窮 換個ac先啦乞衣
呢啲傻鳩block咗佢啦
呢排中小學停課係悶啲嘅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞