Steam儲Game唔玩 #23 聖誕特賣今晚完

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
想問點解會忽然 購買未完成。您的信用卡資訊被您的信用卡公司拒絕
點解會咁架?
有冇用平時用開嘅瀏覽器?
我之前諗住用第2個ACC SEND數位禮物卡比自己
開無痕瀏覽器都會咁樣
我用DBS信用卡直接係Steam個程式到買
以前一直都無事 琴日諗住特價買野但買唔到
岩岩諗住買又係咁 咩圈存我的資金...
呢個真,舊game個原價咁高,數位折完都仲貴過2手實體碟
有D GAME舊到唔知搵唔搵到2手
試下用瀏覽器
岩岩試左瀏覽器同手機買都唔得
x2
xbox手掣無得輸
今日特價買左sims 4 +4隻dlc
同埋 動物園之星
有冇第2張卡
你張係VISA黎?
你有冇跨區, 係咪比港幣?
試左apple pay買其他野都用唔到
岩岩打去信用卡客服 佢話咩保安機制點點...
希望之後買到 thx ching
之前用過Logitech無線果隻覺得好垃圾,插win driver都認唔到,要自己手動用xbox drive扮xbox制先用到,但成日都失效要再整過
層類膚coating好快甩同用耐左手感好差
用返XBOX冇錯GA LA
冇計, 信用卡係好撚麻煩
用PAYPAL比會唔會好D
我哩邊用唔到PAYPAL所以唔清楚
我用有線,一插就認係xbox
最好都係xbox既,之前用過,不過太殘掉左
聖誕買完嘅仲未開齊玩過
仲有阿爾宙斯今日出
我電腦steam用HSBC RED卡都比唔到錢
但用apps又買撚到game

而家要用電腦睇game, 買個下就要用電話比錢
係咪同一日用信用卡買過好多次野
前排都試過凍左張卡 要打去客服解lock
我岩岩試左網頁同手機 apply pay買其他野都唔得
應該係張卡問題 我打去客服問話係保安授權問題
客服搞完過左陣就買到
唔係 係唔知點解張卡突然交易唔到
不過打去客服就搞掂左
經PAYPAL俾有D信用卡會無回贈
但係PAYPAL好似有時都有D著數
不過買GAME緊要D
有時某D優惠錯過左就好耐之後先有
雖然哩D唔多
永恆輪迴仲有無人玩
D sale完全唔吸引
等10月算
Next Fest: February 2022
21 February — 28 February
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞