Steam儲Game唔玩 #23 聖誕特賣今晚完

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
應該係bug of the year先啱
發現自己太耐冇玩3D GAME, 而加玩一陣就暈
MH Rise係咪得fanatical有特價
Agumented steam話voidu用coupon有18% off
但試極都係減2蚊
Historical Low GameBillet on 2021-11-25 21% off $46.92
Current Best GamesPlanet US on 2021-10-01 20% off $47.96

你CLICK入去睇ISTHEREANYDEAL好D
同埋佢寫V字果個網要用代碼 LOREENA10
就係apply完個code都減得hkd2.00
上面47.99即係同fanatical一樣
做得好得潛水嗰段 其他真係好一般
樓主
想問下如果我將主賬啲game分享俾副賬
副賬玩我主賬啲game會唔會跌卡
唔會
無風格嘅Forza拎Visual Style
成堆授權歌嘅Marvel拎Soundtrack
翻炒舊橋嘅Deathloop拎Innovative Gameplay
晒鳩氣啦呢啲人氣投票
多人識就會攞獎
不嬲steam 啲award都係冇乜參考價值

特別係淨睇review係positive negative更加易中伏, 好俾心機詳細嘅評論又計1篇review, 低能仔咁打唔到完整句子, 甚至空白又計1篇review
D 評論 不能只有我中伏又計
支那仔屌冇殘中又計

所以都係睇下就算
Outer Wilds真係好撚好玩

想問下仲有無類似嘅驚
但係冇xbox down唔down到
玩咗幾分鐘走去寫review
第一時間篩走呢批on9先
我唔明點解p5s會輸俾marvel
SORRY冇留意到
頭先用手機篤,用paypal俾錢,用埋台灣地址,之後佢話要轉store地域,完
有巴打講左係XBOX
要Xbox轉區再買
Steam 有冇rdr1 買?
冇出pc
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞