Steam儲Game唔玩 #23 聖誕特賣今晚完

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
就係諗緊我入錢都係佢賺 佢會唔會當睇唔到
兩邊都有
好難講
以前果排冇咩事
但係有一排佢將D根人送中
可能就開始管返

同埋, 我之前SEARCH過有D紅信話欺詐定點
我唔排除係跨區做成
有興趣可以SEARCH "KEYLOL 紅信" 慢慢睇D大陸佬咩事比人BAN
好 唔該你
真係好嬲
根本歧視亞洲人
https://barter.vg/bundle/1999/
Warsim: The Realm of Aslona 就是一款Choose any 20 for €4.29 / $3.99的遊戲, 好意思拿進月包?
建議去2000fun門市買 可以買Code的 有code單
HB不如專心整bundle算啦,最近文明bundle靜係攞嚟補dlc都抵

仲包埋civ v complete ,試哂civ v同vi

不過我諗呢個po好多人一早齊
剩係有文明6同4
HB月包所謂減左價之後(實際新人一直都至少12蚊/月, 唔訂有時都有)
D質素就插水
連續兩個月都唔掂
今個月直情係屎+歧視亞洲人
屌佢老母
文明456都有喎,我地係咪講緊同一個bundle定係我理解錯

https://www.humblebundle.com/games/sid-meiers-ultimate-collection?hmb_source=&hmb_medium=product_tile&hmb_campaign=mosaic_section_1_layout_index_1_layout_type_threes_tile_index_1_c_sidmeiersultimatecollection_bundle

HB新人方面black friday之前直求見過啲咩6 usd定9 usd一個月
我話我剩係有6同4
black friday 固定係年包99美元
除返即係8.25美金/月
有咩好玩合作Game推介?
Human fall flat個類大家玩下笑下個種
[D7] 抗俄衛國 72:WINTER ON FIRE/俄軍持續空襲/普京企圖成立偽烏國
https://lih.kg/wkoPGsX
#914 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區

呢度有冇俄羅斯人走唔切
Aperture Desk Job 好撚正
fanatical個heroines bundle 神包
正game雲集
HB囉
最頂果隻又鎖區
有咩
scarlet nexus 都有,聽講好正
Celeste 係platform game嘅長期上位

雖然其他唔熟但係對我嚟講靜係呢2隻都已經抵入
係humble bundle 唔係fanatical
sor
但有bloodstain又有scarlet nexus又有celeste
對唔治
本身有blloodstain同celesta
如果唔係真係超吸引
scarlet nexus香港拎唔拎到
屌你老母hb又鎖區
fuck ign
肯定唔係bandai問題?

見到無scarlet nexus真係要諗下仲入唔入
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞