Disney+劇集《The Book of Boba Fett》討論區

904 回覆
33 Like 18 Dislike
book of mandalorian & Grogu, ft. boba fett
男主角都carry唔到套劇,不如揾Fennec Shand拍套劇做主角仲好
睇返WIKI

製作人果啲都好似係果幾個
點解2套野會差咁撚遠
開拍外傳既外傳,加個黑人,女權攪掂
一個post都推唔完
可憐的boba fett
用飛彈射爆兩架野已經人生高光位
佢本身話係想射另外一架嫁
一拎出黎就親大脾
自隊師
唔是jedi師
係咪發覺冇咩人想睇個光頭佬,最後幾集直情變左mandalorian 3
cold blood killer
《The Book of Boba Fett》
《Mandalorian 3 (feat. Boba Fett)》
睇晒覺得...
對波巴黎講 係件好事
對鍾意佢既觀眾黎講 係壞事
成件事都算合理既
波巴出世得佢老豆一個「親人」
細細個睇住老豆死
冇晒親情同要報仇同生存先做賞金
到出番黎 變左沙人FAMILY
有咁大改變係正常
但係....對白講得岩
真係會變廢左

其實睇番時間
佢唔應該係變到廢佬咁廢

頂多佢大LUKE唔過十五歲<<我估
唔會咁老 個樣
睇D人話mando S2果陣boba 41/42
luke 28
我都覺得時間軸出錯,第二集好似九歲,劇都係三十幾年後,最多得40幾歲
比sarlacc 呑過,又喺沙漠度住,衰老得快唔出奇

事實上fennec shand應該老過boba就真

但ming na wen原來真人都58歲,完全唔似,比盡40尾temuera morrison 61歲
成套戲最好睇嘅20秒
化妝
我睇漏左,邊part 話佢搵番件盔甲
Mando 第二季?
唔係呀,THE BOOK OF BOBA FETT呀
睇到入返渣巴個宮殿拎返部戰機
但副盔甲好似冇講點拎番
喺 mando 第二季拎返

同 Fennec 合作搶返部船,去沙蟲洞揾甲揾唔到,刮mando 出黎拎返套甲同合作救參 (mando s2),返去 tatooine 做保長
唔該巴打,岩岩睇完BOOK OF BOBA FETT
而家睇mando s1,s2
最近終於有返時間睇返Mando S2 + Boba
Boba後期真係變到Mando3咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞