Disney+劇集《The Book of Boba Fett》討論區

904 回覆
33 Like 18 Dislike
明明係mando出場果時對10幾隻白兵型到仆街
不過都符我細個睇佢既印象
都係on99 咁
https://youtu.be/sISGRCgJDhA
Bane對住兩個jedi都全身而退
竟然死係波叔手上
Bad Batch 我覺得都係麻麻
其實我一直都麻麻哋omega呢個角色但係啲鬼佬好似好buy
好似特登加落去for小朋友睇咁
Omega 大個女可唔可以搵 Temuera Morrison 扮女人拍
之前做手術整機械救人果啲友
救返個大npc
片尾彩蛋
箱入面邊個黎
警長
可以睇Agent of Shield, 佢做Agent May又係成套劇最打得
要停左畫面睇多幾秒先認到
口音好出戲

其實我覺得哩四條友寫得麻麻,好平面,可能 target 俾細路睇
例如大隻佬就一定係冇腦果個,IT9就寫死係IT9
Song of boba Fett 真係好尷尬
但係尷尬得黎又幾好聽
https://www.youtube.com/watch?v=3a0tH0fkvW8
岩岩發現原來ep7 ending首歌改左歌詞唔係呢個版本
改左之後好尷尬但好幾正
mando擔正同boba擔正個pacing差好遠

5色戰隊好撚出戲

tatooiine啲樓有無咁勁 防爆防到頂到機械人

boba作為clone wars生還者竟然連曲打防禦罩都唔識

fennec全季mvp 諗橋又係佢 打手又係佢 探路又係佢 佢似大名多過Boba

同埋我完全理解唔到boba點解無端端就話they are my people

cad咁快死仲諗住佢會同ahsoka打下傾下clone wars
下套star wars野幾時
反智轉身笑到
Kenobi 五月25號

唔係話clone太貴,招普通人平d同帝國覺得太平唔需要咁勁, the bad batch有講。
帝國可能唔想外判兵權自己揸
反智轉身
呢套野個時間線有冇講係邊?
明明Mandalorian主角都係逆境波
但Boba Fett成日就係不斷被駁斥、失蹤,
好多緊要嘅場口其實係唔關佢事
請問佢哪來嘅自信要做話事人

利申:非Star Wars迷
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞