Disney+劇集《The Book of Boba Fett》討論區

904 回覆
33 Like 18 Dislike
luke 比咕咕二選一都啱,當年anakin 就係太感情用事,先踏上魔途,咕咕要成為jedi 就唔可以對曼佬咁感情用事. 而咕咕選擇曼佬都合理,一個出生入死既兄弟/兄妹 ,邊有咁易放棄. Jedi 對於佢來講都唔重要,唔係個個要拯救世界,佢都係想得閒食下青蛙,hea 下hea 下又一日😂
darksaber咁大把,你睇luke 比咕咕二選一時,這把野幾細把
加個手把嚮後面
反智轉身
Try spinning, that's a good trick.
掛起堆屍遊街示眾
反而我覺得最重要應該係由boba出黎安撫rancor
唔係grogu
boba同 may姐有冇做愛
下半身機械嚟
唔係only改咗條腰???
講真 好多位都係應該比boba威
但劇組比哂其他人做
我都覺,明白編劇係想寫grogu有乜成長
但係其實可以留到Mado S3先寫都未遲
同意呀 我會覺得mando同grogu果d劇情係好睇
但係喺boba fett正劇放咁長篇幅就喧賓奪主左d 就好似你咁講放mando S3先講都未遲
60路
成個肚機械,瘋狂中出
生番兩隻肥豬守衛出嚟
一次過睇哂
真係好膠
主線啲劇情格硬黎完全無驚喜
反而講返以前果段幾好
又可以睇到沙人另外一面
如果可以慢慢講返boba叔個心路歷程改變會好啲
依家太急太快就話要以德服人
屌你老尾
班飛車政治正確撚柒到 個轉身畫面睇撚到o左咀
跟住搵啲舊角 又殺得咁爽手

佢哋都知寫得柒要拿拿臨拎返mando 出黎
但係屌你講成兩季搵人train the child
兩野就見返面 完全無驚喜
最後果集啲打鬥場面鳩到一個點
完全無哂mandalorian 啲優點
谷人join你Disney+都唔係格硬fan service 寫得咁撚求其呀 睇到好燥
我反而覺得anakin當年係比班左膠逼死又唔比佢見老母又唔比Jedi拍拖,明明有血有肉活生生一個人逼人地斷七情六慾,最後佢先因為fear變左做DV
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞