Disney+劇集《The Book of Boba Fett》討論區

904 回覆
33 Like 18 Dislike
今集又係咁
Boba有出現,但一句對白都無
但係d兩集好睇過晒之前1~4 集
boba嘅劇只要冇boba嘅劇情就會好睇
啲廣東話字幕幾貼地

曼達佬
宜家比人踢咗出Mandalorian
唔再係曼達洛人
唔曼達佬
求其搵座山誨過就做返曼達佬
架又fennec打
殺手又係fennec捉
橋又係fennec度

認真波叔做過啲咩
明明都係複製人 睇落captain rex勁好多
最後隻新大佬係乜來頭?有沒人看過漫畫解析下🤣
cad bane?

另一個出名bounty hunter
睇緊Clone War
R2>Boba Fett>Anakin/Windu

但會唔會老得太快 仲老過Ahsoka
竹林耍光劍,感覺好怪
想起尚氣…..
本身base on 日本武士 我又唔覺怪
我覺得呢集內容係完全冇問題
但唔應該放係呢度播 而家太過喧賓奪主
我寧願上集mando話要見old friend 今集已經直接入隊 fennec係咁意問佢見到未就算
呢前半集放返係season 3第1集就得
隻boba同啲sand people 係到鳩叫跳舞 都唔知有乜好睇

仲要講左成3集

迪士尼係咪覺得堆sand people 好有趣?

呢啲咁既二打六characters出嚟目的係俾人殺 同鳩叫 都講得一餐

遲下俾grogu食果隻青蛙都可以出外傳喇下話
沙人都好慘,成日俾人滅團
唔好講笑,沙人啲劇情已經係套劇boba線入面最好睇
其他柒到不行
其實有部分唔明boba fett紅乜嘅fans經過呢套嘢會更加唔明佢紅乜

我以爲佢係回應boba fett擁躉同畀冇咁熱愛boba fett​嘅人欣賞嘅作品
新個架機後面原本機械人個位就係grogu會坐個個位黎
Grogu 係咪會揀同曼達佬一齊?
明顯boba fett開太多伏筆玩到爛尾
揀銀色先夠料開多幾季幾套電影去講故仔
應該古仔都係跟mando
然後ahsoka 係mando S3會教佢地用force自保
如果要連住789, 兩個應該都係隱居
or 老土啲mando最後死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞