[WithU] NiziU 討論區 (9) 新一年繼續愛 NiziU ! 蛋姐生快 !

1001 回覆
5 Like 5 Dislike
我諗佢要等埋男團選埋,確定係日本企得穩先會做呢樣野!依家係咪租地方用?
又有排都見唔到佢地
好彩仲有團綜
似係。地址:東京都港區南青山四丁目1番6號(SEVEN南青山大廈5樓)
但個問題係jyp啲trainers、製作團隊都喺韓國,錄音監製又係jyp本人負責,所以就算有埋日本新男團,班仔女都係要飛過去韓國做野。
咪臭係 佢都要搞日本男團 遲早都要起 而家要我班女走黎走去

兩邊都係咁多人中,韓國啲idol輪住咁中,中咗就休息,好返就出嚟。都係同病毒共存,逐漸適應架喇。
久妹係咪中左無公布?(但係又無奶油其他人無份中)
出發去韓國前呢排未必一齊住。亦可能唔係本人中招而係緊密接觸者,要觀察一排先。
點都好,即係代表唔止隔離十日先會齊人拍到片娛樂大眾了!
睇番..........原來NiziU Scout果時做風鈴手功藝既"店主",原來就係NiziU 既助理黎

師妹團就出道。
https://youtu.be/nvwIVPtD5fI
係咁出新女團真係咁易賺?(呢隊係全韓妹?)
JYP係習慣隔三年左右出女團(唔計日本嗰邊既話)。
呢隊係全韓(有個韓澳混血)。
sony見到會唔會扯火?使咁多錢nizu你就遲遲唔將佢真正“國際”化,自已靜雞雞又出新女,將資源又分薄去自已獨生女到…
理論上唔會,因為jyp行本部制,每個本部有自己專門服務既一至兩個組合同專屬既統籌同工作人員,大家各自做,好少話爭資源。新女團屬四本部,niziu屬日本分社兼一本部。日本分社兼一本部話事人係Shannen Song。一本部負責既組合仲有2pm, stray kids,兩隊既日語作品同niziu一樣都係由sony發行。可以話呢邊係親sony派,呢啲公司架構野sony都知㗎喇。
一本部上年表現唔錯!
四本部叫SQU4D,係Lee Jiyoung女士管,佢以發掘新星出名,JYPE好多團嘅團員都係佢發掘!
其實有無機會Sony會收購埋JYPE黎玩?(國際賺錢團未有武毒之前邊團最賺錢?…)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞