[WithU] NiziU 討論區 (9) 新一年繼續愛 NiziU ! 蛋姐生快 !

1001 回覆
5 Like 5 Dislike
有咩可能係間食鐵板燒既鋪頭點支fanta要有齊九女既封面分明玩野!(係札幌即係男版niziu分站面試緊?)
係去做nizi project面試。
久妹話喉嚨痛,係咪第二朝檢測陽性,所以無隨隊過韓國?
https://youtu.be/QyDILdeHx28
Rima生日快樂。
但又唔使隔離?過左唔夠無耐就一齊去練習了?
https://youtu.be/HLgg49hSPQI
有無重點翻譯?
無咩特別情報,講下佢喺日本日程,唱咗段歌,跳咗段make you happy。
‎1. nizi2的男團計劃明年3月出道‎
‎2. nizi2的男團預計12月份公佈成員‎
‎3. 目前初選已經完成5個地點,僅有4名合格選手入選東京合宿 (要求還是挺嚴格的5個地方合格4個選手)‎
‎4. nizi2結束後,預計在明年開nizi美國版‎
‎5. 猩會在美版nizi結束后的秋季回歸 (也可能是翻譯錯誤,或者猩緊張自己說錯,也可能是nizi2之後的秋季回歸)‎
有野睇就得
我想問下asobo點解?
” Asobo あそぼ”, 意思是「一齊玩、同我玩」​咁上下
但係佢哋今次應該唔會翻日本宣傳?
如果佢哋5月頭要出kcon嘅話
依家唔使隔離啦下話?
一陣十二點,每日吱少少出黎........
吱到12號
digital single我估好似super summer咁無打歌。

是日流出圖

都出得幾突然,以為岩岩返韓國有排先有野睇
Mako個頭想點
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞