[WithU] NiziU 討論區 (9) 新一年繼續愛 NiziU ! 蛋姐生快 !

1001 回覆
5 Like 5 Dislike
仲有成個月,無廣告無節目上?淨練習?我唔信!過幾日就有信我
sukkiri呢個鐵膽番組走唔甩啦,出碟前實上去宣傳。音番cdtv, music station又實去表演新歌。只係如果下下都要綁定成團九人一齊上節目,就少好多綜藝清談節目選擇。
nmixx 明明大部份都勁有實力真係慘
純個人睇法,我認為成班女個個都係靚女,但個個風格輪廓眼神等等,真心望落去無特色好悶,同埋最主要全韓DNA味道濃過煉奶,想賺外海錢?無多國籍組合?同番國內D團爭算啦!
近排無論NIZIU直播定NMIXX自已直播,都多左互動宣傳,但可惜,除非你既作品係非常非常之掂,差唔到去到社會話題,日本人又點會接受到一隊全韓國人既女團?
ive好似都係去同一間
https://youtu.be/1R9Qf-QFH2s
講真如果唔係喺首爾嗰邊
去辟少少 可能未必有咁貴
同埋去呢啲house拍仲可以留宿
一嘢拍兩日 幾集嘅量
乜唔係商業渡假屋黎咩?
韓綜不嬲都係有sponsor宣傳先去拍!?
想插一句,nmixx lily係澳藉混血嚟
不過都同意佢哋冇兩個師姐團咁出彩嘅個人特色
其實條公式JYPE都識計,係唔知那來的自信,出隊咁既組合?
不嬲想有日本市場就一定要有日本隊員係最基本,想有歐美市場就一定要多國籍或非單色隊員.....
靠食自已國內或者強國市場都唔岩時機
當然除非爆到首岩晒依家全球趨勢既HIT歌除外...........(我又唔信你敢寫政治題目既歌)........

十碎到廿碎觀眾調查最希望出席紅白名單
意外係,女性調查反而得174票排第八
估唔到會高過日向仲要咁高
我重以為佢地女fans多
計埋廿碎以上就可能會.....
係wo
Btw 估唔到乃木坂重係禁高人氣
以為佢地應該開始out
其實比起高峰個陣係跌咗
話曬走咗一大堆top
但宜家多咗堆5期生 啲人幾受落
可能人氣可以維持甚至上升
全工作紀錄

逼死人單野仲未平復?。繼續無任何宣傳活動POST,今日 MBTI HOUSE又停播
一個星期哀悼期到今日
果陣聽igab覺得麻麻地 但都順耳既
next level覺得幾好聽洗腦
nnmix兩首主打真係唔多掂
同埋啲舞簡單啲都有助傳播 佢哋啲舞一般人跳唔到

niziu既問題比佢地易解決
呢排團綜都放密左
又成日來回日韓 韓國都有野睇
係希望有多啲電視雜誌上
近排有返啲希望
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞