[WithU] NiziU 討論區 (9) 新一年繼續愛 NiziU ! 蛋姐生快 !

1001 回覆
5 Like 5 Dislike
NINA全家件T都幾嚇人
最新消息,最後一場大阪會有收費串流......東京兩場會有錄影販售
真! 對佢同其他團完全唔同感覺
可能始終成團無韓國人
但始終le團高人氣嘅兩個都係日本人
櫻花又上過紅白 唔同講法
不過始終未喺日本出過道
IVE韓國人氣點都高啲講新人嚟講
韓國新人獎佢地攞都正常
不過講禁耐NHK都係想吸引多啲年青人睇姐
邊個上都無所謂啦
以前王嘉爾都講過
佢對住女永遠都係笑容滿面
對男係冷淡好多
新歌好聽
最鍾意聽日本抒情歌
俾ive上嘅其中一個考量應該係佢有日文歌
le sse同新牛都冇
我有機會對住jyp班女既話都一定笑容滿面。
勁鐘意呢類旋律行先既慢歌!(不過Rio同AYAKA唱唔唱到?)
對香港人黎講咁既場面濕濕碎
https://youtu.be/n8xgl8TAoCs
有聽到Rio 唱左一句
呢首歌都係比Nina 大發揮
Nizi Project 果時RIO被比JYP插唔識唱歌,之後喊爆果集...果時以為JYP過嚴有DD針對性....到依家睇番体育館直播果場,唔記得唱邊首,完全係五音不全走晒音果隻,真係唔怪得D歌比RIO同AYAKA唱既比例,要好小心真係會出事....
你講得無錯!我覺得佢地好勤力,有Heart....
我諗鐘意呢類育成遊戲出黎既團體,九成九都係睇佢既"成長"占多?
唔知登完圓頂後,會唔會真係更加似番隊有"藝人"感覺,做個節目、訪問......可以反客為主?唔使下下要人帶氣氛?
做到咁既成績之後d人就會開始對佢地要求提升同嚴厲了,有d節目,無得死跟事前劇本去答問題,要唔過度演戲之餘又顯示到有趣個性,唔簡單......
當然用番以前日女團標准計,佢地已經超晒班(淨係練習量都辛苦好多倍)
停止bubble既JYPnation channel?
點解要咁做?(利申從未玩過追星神器....bubble)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞