[WithU] NiziU 討論區 (9) 新一年繼續愛 NiziU ! 蛋姐生快 !

1001 回覆
5 Like 5 Dislike
係咪目前得表演左呢首?之後仲有無?(點解唔學下日本仔先公布表演單)
Miihi 肥番 包包臉好cute cute

有無人可以聯絡下MAKO,叫佢個頭唔好成日亂擰亂中得唔得?
真係越黎越似西遊記裡面既孫悟空?
唔明你講乜
D小動作好醜樣
無留意過呢個頒獎活動,見好似囉左兩個獎?
Hot Trend Award 同埋 Best Musician Award?
即係勁唔勁抽的?
定係人人有份高高興興果種?
https://youtu.be/a8ab6LmAtOg
有音源啦但彩花同rio真係…
咁大張,攞嚟揮下引人注意既道具嚟咋。
得幾年歷史既分豬肉頒獎禮,主辦係娛樂新聞網媒嚟。不過搞個大show,搵好多人表演,星光熠熠,賣到飛賣到轉播權。
首爾飛東京先兩個零鐘,又無時差,都唔點辛苦啦。
羨.....
有無買波波燈?

查實碌野放係房用黎做氣氛燈都好正!
以前去紅館門口D小販賣果D低能望遠鏡加支棍都差唔多咁既價
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞