[WithU] NiziU 討論區 (9) 新一年繼續愛 NiziU ! 蛋姐生快 !

1001 回覆
5 Like 5 Dislike
THE FIRST TAKE 真係有Blue Moon
有冇人開 post ?
Kara 班 auntie做乜春又翻兜?日滿人真係咁愛韓團嗎?
出現了
NINA 出事,有句發唔到音....
好好聽
AKB 最大嗰次應該係國立競技場 7萬人
好難比嘅佢哋成員禁多同埋係出道7年後先上
佢上一首重差 我估佢有少少唔舒服
估計都係同一日錄......
NINA越黎越大大件...好似正式囉左100名美女第九十幾名
係啦 聽落係錄完make u happy先錄Blue Moon
係啲禁清人聲個個都唱得唔差 已經滿意收哂貨
同埋Blue Moon 呢首歌真係好正 好好聽
係個MV真係唔知做咩事
其實識玩就應該出多幾個獨唱ver玩大佢,發覺佢推歌,唔係跳舞歌,一黎舒情日式慢歌,就好似唔識宣傳同包裝咁........呢d時候先係推團裡面"個人"展示實力"唱功機會黎
唔知係咪jyp特別指示ballad既唱法,最近幾次聽blue moon既live,覺得nina比其他人特別多氣聲,唱其他歌時都無咁覺。
求救 我有啲認唔出邊個打邊個 除咗mako nina riku 同 rima 分到之外

睇nizi project 包認到
人紅、自信心大左,就自然開始想突出想 "撚"下歌…
不過有d唔岩年紀唱法,感覺做作多過好聽
同埋始終首歌係團體合唱為先而寫,唔同專為個人獨唱而寫,可以 "撚"隻歌既位真係無乜,行程緊湊…過度突出自己,會好難睇
Niziu紅白當晚會參與sekai no owari首habit既舞蹈表演。
https://www.sponichi.co.jp/entertainment/news/2022/12/29/kiji/20221229s00041000104000c.html
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞