[WithU] NiziU 討論區 (9) 新一年繼續愛 NiziU ! 蛋姐生快 !

1001 回覆
5 Like 5 Dislike
八點時段出多次唱blue moon。
他奶奶的!真係開場一首,到節目完先再一首..........
十個去有十一個都係打卡直播先!
可能就係蛋巡嗰十幾萬人湧去訂位整冧咗server。
原來真係打卡餐黎,係女見到都狗衝啦!

Twitter見好多路人查詢尋晚金色短髮(久妹)同混血兒(nina)係niziu既邊個,然後勁多飯周圍去解答。
https://twitter.com/i/status/1600452120024518657

睇緊都覺得有D怪,心諗係咪入錯KEY?定係設計係咁?
更正!係講緊呢首演唱會版,一開始慢唱果段
都話左日本入唔到八強就會熱番上去
仲以為係cg黎.............

無追開佢地…要Google補課先知邊位…
乜佢地吸唔到金咩?點差都差唔過男團啦…係咪眼紅Niziu?
日本人果種頑固,除非醜聞,或特別受歡迎原因,公司安排另外發展外,又無病痛好少會為個人原因離隊
公司要成員退嘅早就退咗
然後niziu個brand咁成功咁出名
成員正常都唔會退團放棄咗個銜頭啦
呢個星期五無野睇!無存貨,得rima同小花直播砌積木
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞