[WithU] NiziU 討論區 (9) 新一年繼續愛 NiziU ! 蛋姐生快 !

1001 回覆
5 Like 5 Dislike
但通常多啦A電影版,都唔多覺會靠套戲會"紅"到首歌......(除非係日播夜播既電視劇)....你哼唔哼得出任何一套多啦A電影版既歌?
是,劇場版動畫既主題曲一般搵大啲卡士主唱。
有啊 圖上面秦基博果首我無睇都聽過
而家啲日劇無咩人睇啦 tie到國民級動畫電影都幾好
都岩,又世界級IP,又健康,岩晒!希望好聽,多其他成員唱,唔好一味比晒NINA啦!
I forgot to buy the Blue moon CDssss
HMV無哂特典
正啦!.....見到多啦A同大雄走出黎,係咪忍唔住多人叫出聲?
不過有人話,今次就算開到去巨蛋,個舞台制作成本都唔算係同級,話佢食水深?
12000YEN係咩位黎?最貴同最平飛幾錢?
五舊幾港紙就可以入巨蛋睇SHOW就真係抵到爛,睇香港D垃圾"紅"星都要過千蚊飛...........
有流出未?

日本好多演唱會都係一萬羊左右
好鬼抵睇
同埋覺得日本人搞演唱會真係有一手 啲人話niziu呢場唔算好dum本 我覺得一黎韓仔真係搞concert無咁叻 一黎jype慳皮
卡呢啲永遠抽唔到自推
抽唔到就買算唔會買勁多張
我諗都多日本人睇,由其係業內人
https://jypj-store.com/collections/niziu-official-goods

係咪可以直接運黎香港?定自已搵集運?
想買件外套!
嗰三隊韓式男團直頭係韓國公司過日本開。

本土跳唱女團,hello project嗰堆俾48系做低咗。LDH系曇花一現,但公司經營不善又沉咗。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞