[WithU] NiziU 討論區 (9) 新一年繼續愛 NiziU ! 蛋姐生快 !

1001 回覆
5 Like 5 Dislike
佢哋嘅出道人氣一定會慢慢流失曬
最後留翻曬啲本身接受到kpop嘅人
佢冇在地化呢個真 係都要用韓國玩法
話就話同sony合作
但所有嘢無論曲風 舞 定造型都係jype格
個feel同twice itzy兩個師姐團出日文歌冇分別 難怪啲人唔認佢哋係jpop
日本啲團就算cb完有機會都上吓地上波綜藝 大粒嘅仲有冠番做
niziu就翻韓國神隱足咁耐 喺大眾視線消失曬
就算有綜藝出都唔睇得耐
jype對niziu嘅經營手法真係失敗
明明開咗個靚頭 唉
九成日子都係上堂訓練學外語,首首主打既舞都好難,感覺係不斷交功課copy番jyp有過既 idea比sony睇…實情真係學你所講無在地化,亦都係專登咁做…吸到錢未去到出警號一直都係咁做…警號依家開始黎,成敗睇演唱會後既口碑
開咁多壇野,又黎美國團了....
開完個演唱會又神隱過
📺NiziU 出演情報🌈

8月5日 (金)⋅20:00~22:00
〈TV〉EX『ミュージックステーション 2時間SP』

8月6日 (土)⋅18:05~20:50
〈TV〉NHK『ライブ・エール』

8月7日 (日)⋅16:00~19:00
〈TV〉CS日テレプラス『We NiziU! TV2 全5話 一挙放送』

8月8日 (月)⋅08:00~10:25
〈TV〉NTV『スッキリ』
太耐冇入黎
見到話個銷量低左,但我覺得今次首歌好聽,個個成員又發揮到
班女太乖,要有後繼話題興趣綜藝宣傳等等手段…的確係悶悶地既…情願佢行番上年韓式綜藝果套…
有傳話nizi project落選其中幾條女,會做演唱會嘉賓
就算唔講其他啲咩
淨係呢個post都靜左好多啦
半年都推唔到半個post
淨係出碟嘅時候出一出嚟
之後就失咗蹤
一啲綜藝都冇上過
咩組合都搞唔掂啦
光妹生日快樂!
光妹越黎越正!生日快樂!

其實最適合短頭髮既就係mako.....
反而想知riku點解下下都要金髮,次次都漂一定好傷
都係我都係佢哋有出歌出下youtube綜藝先睇
次次都見佢哋宣傳完就返韓國咁
演唱會既cover stage有機會因版權問題唔收錄喺碟。想聽riku, miihi, nina唱。
https://twitter.com/PayPayNiziU/status/1559094308187574273?t=I4AJuXh5vDbdP6Oi-d9d6Q&s=19
好多爸爸媽媽拖住小朋友去睇!
kcon jyp團又分開兩日出,不過niziu又同kepler同一日。
https://youtu.be/RBOpfrS_ba0
其實佢哋真係唔差
有啲實力
歌都好聽
禁元氣類嘅組合
但兩邊飛嘅行程
真係搞死自己
希望佢哋多啲機會
比其他國家嘅人認識
佢地比師姐果堆更有 heart,己經會自己編舞、改舞去比自己跳

既然都要染金 又無其他淺髮色睇下 一味得唔同深淺既金
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞