[WithU] NiziU 討論區 (9) 新一年繼續愛 NiziU ! 蛋姐生快 !

1001 回覆
5 Like 5 Dislike
有人喺沖繩見到niziu同日本電視台拍緊野,可能係we niziu tv 3。
https://twitter.com/benidai1124/status/1588832125100642304?t=vCnQZLPWa6BIoAoImi-2Ag&s=19

分開小組拍,似係拍有sponsor d 飲食題目
newjeans gidle X
X niziu X
得一個月時間,估計編排流程同之前唔會有大變…會唔會借機又用黎插推自家 idol機會?
呢啲早晨節目都收皮
依家同時段最好收視係咩黎?
早晨節目唔係呢D唔通都係播劇?
有報道話原本三年前就計劃摺埋sukkiri,真係諗過播劇,但因為播nizi project救返收視而延期。加埋之後播be first又續咗命。
https://www.sponichi.co.jp/entertainment/news/2022/11/11/kiji/20221111s00041000204000c.html
明顯係韓國逼人單野避炎上,或可能留片谷新歌、演唱會宣傳。。。。。
(依家連哈佬喂直播片都收番埋)
講真三個三個上都OK啦
唔好俾單獨上發生咪得囉
九妹、光妹、蛋妹、麻油、彩花.....集中做下嘉賓上下節目,做下食玩買綜藝節目
真子、maya、rima、nina...訓練用黎應付不同大小多語訪問宣傳就差不多了!
期待佢哋有一日喺国立競技場開
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞