[Netflix] the Witcher 第二季討論區

881 回覆
63 Like 4 Dislike
換左個producer重拍啦屌你老母
D選角九唔搭八 budget去曬henry到?

今季係頭尾兩集好d 中間仲悶過睇書

Eskel係game咁勁都要變樹妖
不如改埋lambert做雪人加兩個黑人入去啦
budget去曬henry到

好丁過啲女多多聲
今季ciri幾好丁
啲女配角全部好丁
Bruxa
女elf
All sorceress except yen, triss, fringilla
Yen今季唔差wo
成日show大奶奶
寧願靚唔大奶

Yen都ok
Triss同黑人睇到出哂戲
唔講選角唔講黑人,講戰力
vilgefortz明明怪物嘅存在,你就nerf到佢畀cahir屈機
geralt打striga直情大nerf到仆街。小說入面係講佢屌打隻怪,最尾先大意畀佢偷襲倒。劇就改到55波/落下風,屌你老母睇到我想掟remote
第3季咪撚寫衰regis同leo bonhart
睇完,好失望
無玩隻game無睇小說
覺得套野好好睇
估唔到你地覺得係垃圾 只要同原著唔同就係垃圾咁
唔好抱任何期待佢會似書了
楊紫瓊都有份出場

https://youtu.be/OwmW9gnEro8
打開機就覺得個結尾無乜surprise
witcher打架無sign睇係咪無budget
想問矮人係咪已經死晒
跑跑下下個鏡頭得Ciri一個返咗去城寨
但YEN個演員一D都唔靚
只可以講s1 transform之後見到佢
我第一個諗法係
i expect more than this ...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞