[#StandWith33] F1 2021 阿布扎比賽後討論區 3

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
下年玩ground effect就好睇了
benz customer team季初應該會要求同廠隊同spec engine
ferrari engine又有更新

haas 又可以用多D wind tunnel 開發.
不過除左engine,轉晒aero差唔多又全新車,適應車黎講,mick, yuki, 4慢 呢幾個可能又要多一年 prepare
咁都聽得出?
抵睇
如果57圈紅旗可以好似baku咁restsrt淨係鬥一圈
又Netflix 撚?
第一季睇就想賤種拎八屆
做左反咸大隊長
Sore loser

半個英國人都唔俾面
佢地會搵到loophole啦
佢都係反飲品隊霸權姐
諗起張meme
火星車一定會出現,其實係睇下邊隊R到個灰色地帶位而MaFia又隻眼開隻眼閉
早幾年我啱啱開始睇個陣
連登f1 post好溫馨 會教新人好多野 問野唔會被屌
你地真係好唔友善
仲有個咩賭王
全部縮返曬入老母個西到唔敢出黎
我又唔覺得玩ground effect就等於唔玩aero
只係aero嘅方向唔同咗啫
點樣將ground effect玩到最勁都係考aero功力
我反而比較擔心紅牛會唔會真係擺咗太多資源去今季部車到而落去咗2022嘅研發
早幾年冇乜wheel to wheel 邊有talking point
睇咸狗巡遊咋嘛
一講灰色地帶就諗起上季DAS
屌佢老母仲俾佢用足全季真係偏幫到出撚哂面
Max is 4cars behind you

Yeah? And he should be two cars ahead of me
個賭王咪條S2000巨龍哥
應該會hea
個時邊有 Netflix 撚覺得自己咩都識
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞