[#StandWith33] F1 2021 阿布扎比賽後討論區 3

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
重點唔係尾場鬥緊1 2咩
唔係尾場我都可以理解carmera 9轉鏡頭

講起9轉鏡頭
我諗起今場保子pit個時個鏡頭360度轉
恩撚: 來吧倒轉地球
屌佢老母條友之前成日踩我圖捧19叻
LAT又新仔
佢好忍得㗎喇,
佢喺邊度寫專欄呀
Merc radio 明明就有問過ham如果有SC佢佢想換咩胎
Damon hill直接D,話benz保守無入pit
JB同ham做過隊友又無同火腿有牙齒印
我重心諗唔係sc到完場掛
好彩無
睇佢楂F2 係Prema四平八穩
可能楂到火星車都會出到成績嘅

但係你唸下,Max唔係大佢好多,條數計落舒仔分分鐘無運行
都仲未計舒仔後面一堆瘋狂00後
Silverstone嗰場紅旗俾Ham整返好架車又唔屌
其實根本同 norris vs Hamilton 個場差唔多,lead 緊個個唔想輸 track position 結果第二個個就 pit 然後賭贏

平治無做錯啦,只可以話終於無運,係終於
轉到我暈暈地做乜9
Monaco 個場次次一有鬥車鏡頭就轉左去爛粗個到
重點係次次轉佢鏡頭都有佢條撚樣唐氏樣再繞手個畫面
今朝睇fb見賽車台班咸友谷住谷住 就好撚醒神
Sainz 都係最後一場執個P3 先高分過叻唧
其實成季都係叻head 住Sainz 少少少少
無論排位同落場 叻發揮都稍稍好過Sainz
因為 SC 真係出既時間好遲,得返幾圈有機會帶到完場,平治無可能 pit 輸個位俾 max (其實你可以想像到如果 Hamilton pit max 一定 stay out)
佢個名值10億美金
手車係點已經唔重要
Err… they did gone car racing at last?
The radio is after the last lap when toto asked to void it
希望下年平素砌低新公公
https://i.kym-cdn.com/entries/icons/facebook/000/037/329/Screen_Shot_2021-05-26_at_12.11.17_PM.jpg
你講呢張嘛我知
我意思係就算之前啲場啲camera會亂咁轉畫面
尾場鬥到最後一兩個彎
唔會敢亂咁轉啦
唔會留叻 唔覺得佢會認命做太監
比佢留低我怕第一季就變今季既保子
和牛第4
希望下年keep到進步

手快快出左link自膠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞