[#StandWith33] F1 2021 阿布扎比賽後討論區 3

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
Oilgate
Mick同latifi一撞
Ok咁都retire算 唔洗查
正確決定
清槍未
下年benz d 車係咪可以減價
為左keep個track position, keep到冇左個world chamapion
$$$$
其實一切都係風險管理囉
姐係個時Mercedes 明明有十幾秒優勢點解仲要同你搏
要冒住再過多次max嘅風險呢
而明知max一定守到好辣
但係又有邊個會估到再有一次sc姐
咁結果嚟睇Mercedes 呢吓當然係太保守啦
但係嗰個時空嚟講 我又睇唔出有咩大問題
佢哋keep到world (constructor) champion架
捧mick係商業決定
就係佢老豆癱咗先更加要捧佢
你睇下佢個名係MSC唔係SCH就知啦
FIA可能係想捧埋Ralf個仔,但係David實在太廢
一代車神個仔子承父業贏冠個gimmick大囉
同埋舒仔除左係拉利太子都係平治太子黎
隨時一個屈尾十去黑平渣火星車
淨係max新白都追唔到咸條舊白就知平個decision冇乜問題
今年垃利pit連Stack都玩到
啲人忘記咗舒仔都只係F1 rookie啫,邊有技巧咁樣炒威記大佬...
你啱㗎
只係我想笑啲咸狗仔因為保守所以輸撚咗出去今年都唔係第一次啦
First time?.jpeg
今次發發,出幾season 好?
呀媽係垃利,呀爸係平治既雙太子
兒子大於一切
不過咁講mick手車真係分分鐘全grid排18,19
依家出面啲咸狗仔扮哂中立一齊屌FIA 唔好唔記得咸狗今年得益左幾多

抵撚死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞