[#StandWith33] F1 2021 阿布扎比賽後討論區 3

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
turkish qualify p14
q1 p15入q2
Steward 真心 on9,圖賽後都話唔明點解唔一早放 lap 車上,拖到最後搞到犯規唔夠一圈
佢地會話素子都上過P2
咸狗今年都算係所有運氣集於一身,但可惜去左最後一個圈竟然賭輸左
唔得
舒仔真係慢熱到.... 慢
垃利係特登畀佢去haas, 畀時間佢適應F1

所以你呢個要求對佢有啲高
不如睇下佢明年可唔可以有一兩劑q3
琴晚真係睇到叫出黎
一開就即刻藍旗 係睇佢地會唔會乖乖地讓
仲諗緊係咪秘密向大頭學師
因為未清走lat少架車。
放lap車上既話一定要track clear,因為lap車過safety car 係可以full speed race。
如果未清走壞車就放lap車過,有安全問題。
但大佬好似唔係同舒仔hi完即炒,係幾個turn後自己spin咗?
其實我都唔明有咩好嘈,真係咁啱有人炒車,又咁啱清得切,而且全世界都唔想SC帶到尾,自然決定就係咁。Benz要怨就怨個天都要亡你。另一個解決方法就係早啲出紅旗,留幾圈佢地再鬥,但個炒車嚴重性又唔係紅旗程度
首先係四架慢車唔會比咸放甩
今個星期Checo真係唔話得
真係勁
係supermax 先會笑得出
如果呢個係咸狗
肯定係怨婦上身 全世界都陷害我呀blahblahblah
我都記得唔係同舒仔 wheel to wheel 個隻灣炒...唔明Latifi 做咩會炒車
To put it simply 4424 贏撚咗你
不過冇計任何競技運動人為失誤都係因素之一
三分冠軍以袋
成季黎講
和牛真係可以用impressive 黎形容
出乎意料地快上手同發揮到
應該係going to the wall
佢話飛左出去就dirty tires,跟住出酒店彎比油就spin 左
第一年差距已經咁少嘅時候叻已經好大危機啦
人地把握力就係高過19 今年已經4個pod
睇返上場就知19叻根本冇變都依然係咁19你叫人地點留佢呢
正常rookie第一年揸成點都可以忽略既
係之前大牛對秦仔同氣太過於手起刀落啫
rookie同埋換車隊點都要時間適應新車架啦
可以第一年就揸盡架車個啲係真心天才加天份
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞