[#StandWith33] F1 2021 阿布扎比賽後討論區 3

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
個堆 lapped car 先快手呀
個 message 都未出到畫面已經飛走晒
擺明 set 炮台俾 max
Honda ~ Brawn ~ Mercedes
神算
日本人無後顧之憂果種放手一搏精神創造奇蹟
其實擺明係兩邊博緊大細
HAM 入 MAX 就一定唔入
HAM 唔入 MAX 就一定入
係賭緊FIA最後比唔比慢車過SC
最後FIA 彈出彈入先搞到咁戲劇性

利伸: 由開季就撐MAX 拎冠軍
不過客觀講琴晚HAM 的確係技勝一籌
由起步 到Perez 神防守比max 再追多次都追唔到
FIA 的確係決定左個冠軍係比邊個
樓上都好多咩無睇開F1 但led 10秒最黎輸咩咩咩
關撚事咩都唔算好hard racing
如果你話佢係好似佩主席咁死守然後炒車都勉強可以陰謀論話佢特登

係班鹹狗仔接受唔到偶像輸車搵唔到嘢賴就賴地硬啫
我都呆撚左, 一話俾overtake 即刻四架車好似一齊夾埋做野咁
DQ成季送Red Bull 雙冠
今場車先知
班運動fd都有兩三成係隱性咸粉
所以都唔好成日講台灣on9多
頂 有冇人有link
好想聽吓恩撚講依場
圖當年有冇咁講
VSC應該係耶蘇泊車?
VSC佢入的話其實時間都尷尬
同埋最後無Lat少炒呢下基本上佢都係放星
嗰陣Max連追返10秒內都難
全晚最熱血位
Track安全,頭車喺頭,就畀Lapped car過SC,然後SC走,重開比賽
呢D基本工序嚟,其實冇得走,最關鍵位係時機啫
FIA同F1事前炒作到咁大,SC碌完嘅話好核突
瞓醒再睇,其實係拉迪菲炒車戈一刻,喊爺已經輸咗
如果係意粉佬執應該執到完場
道佢老命
成年儲埋一場
其餘大半季有一半係後面完全幫唔到手

嘩好勁呀係尾追上黎呀!!! 大佬要佢幫手拖住 bottas 唔俾 Mercedes 咁易做戰術去 cover ,如果佢表現好就唔會得今場頂咸其他唔見人啦,max 都唔使一個打足成季,仲拎埋 WCC 啦
咁成季都係MIA操控既,事實亦都係
58個圈SC前有VSC機會咸都選擇唔換博平安完場
怪得邊個
如果佢個時換咗
最尾用住10幾圈白胎對新紅未必會輸
有得走梗係走無人想介入佢哋兩個嘅鬥爭
連19lec見Max嚟緊都自己飛出街
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞