[#StandWith33] F1 2021 阿布扎比賽後討論區 3

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
我明商業決定
只係我覺得sponsorship都要睇車手技術㗎
佢有佢老豆出道個時7,8成都可以係好正常既決定
依加mick跑成點
班ham fans真係好煩,ham之前着數左咁多次就少少聲都唔出,今次fia跟返賽例做ham唔着數就話黑哨操控賽果,典型輸打贏要

好想睇下如果fia冇彈出彈入最後都唔比慢車過班ham fans會點講
唔知benz喺荷蘭比利時既銷量會跌幾多呢
留喺哈屎係唔會睇到手車掂唔掂
同隊高分過佢Wo
仲慘過正賽輸比haas
就算係都唔關11事啦??
無競爭咁贏
睇佢跑f3, f2都先入為主覺得佢未到叻素嗰啲橫空出生嘅天才level囉
齋睇上年f2嘅感覺比和牛更冇天份
19叻
唔洗架
佢一開波果震 入minimum油
然後開波後叫佩蛇較大個fuel mix
好快可以chur晒啲油
公平d
今年哈屎架車畀咸揸都唔會有分落袋
我仲喺到諗邊個係廁板
Toto應該係去左睇片上訴
算係咁啦今年Haas仲難揸過上年嗰部
仲要跑Q無輸過俾Spin
黑平整個Formula H 等lulu自己贏晒佢囉
認真問點解無人care 邊間廠世冠
屌toto d咩,唔pit 咸?
機會唔細
最少有位叫mr.Saturday 破壞下規矩
我覺得我唔太算高要求呀,入個Q2都好啦
有大頭,有Norris Ocon....第四架唔記得...興奮過頭...一轉眼就見到喊爺同mad max 片
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞